De wintersport specialistSPORT 2000 heeft 5 vestigingen die gespecialiseerd zijn in wintersport hardwaren. Op deze pagina lees je alles over de services en producten die zij kunnen leveren.

De wintersport specialisten van SPORT 2000 vind je in onderstaande plaatsen:


SPORT 2000 sponsort RTL Snowmagazine

Snowmagazine is al sinds 1989 een begrip op televisie. In iedere uitzending volgen presentatoren Koert-Jan de Bruijn, Saskia Pieck , Patrick van der Graaff en Sophie van Hoytema Nederlanders op een wintersportlocatie. Koert-Jan is weer terug en Patrick is de nieuwe frisse snowboarder.

Zo worden we meegenomen door het skigebied, de dorpjes en de streek. We zien de echte wintersportbeleving, waarbij we tegelijkertijd een goed beeld krijgen van het skigebied, de plaats, de sfeer en onderkomens. Kortom een goede indruk van de wintersportbestemming.

Bekijk de uitzendingen van onze wintersportspecialisten (2023).

SPORT 2000 Colada - 5 november
SPORT 2000 Bouchier - 12 november
SPORT 2000 De Jonge - 19 november
SPORT 2000 Olympia - 26 november
SPORT 2000 Bolsward - 3 december
SPORT 2000 Bouchier - 10 december
SPORT 2000 Colada - 17 decemberDe SPORT 2000 wintersport specialisten vertellen u in dit programma meer over de eigenschappen van een ski of snowboard, -schoenen en allerlei coole accessoires.  Ook krijg je advies over het aanmeten van de perfecte skischoenen, aan welke eisen je ski's zouden moeten voldoen en nog veel meer!

 

 
Gezien bij RTL Snowmagazine!

Heb jij tijdens de uitzending van RTL Snowmagazine onze nieuwste wintercollectie gezien en je oog laten vallen op één van onze nieuwe winterjassen, ski's, handschoenen of winteraccessoires? Met behulp van het Snowmagazine logo vind je alle artikelen die tijdens de uitzending in beeld komen, gemakkelijk terug op onze webshop! 
Voor een overzicht van alle getoonde artikelen klik je op de button hieronder.

Gezien bij Snowmagazine