De wintersport specialist


SPORT 2000 heeft 6 vestigingen die gespecialiseerd zijn in wintersport hardwaren. Op deze pagina lees je alles over de services en producten die zij kunnen leveren.

De wintersport specialisten van SPORT 2000 vind je in onderstaande plaatsen:


SPORT 2000 sponsort RTL Snowmagazine

Snowmagazine is al sinds 1989 een begrip op televisie. In iedere uitzending volgen presentatoren Koert-Jan de Bruijn, Saskia Pieck , Patrick van der Graaff en Sophie van Hoytema Nederlanders op een wintersportlocatie. Koert-Jan is weer terug en Patrick is de nieuwe frisse snowboarder.

Zo worden we meegenomen door het skigebied, de dorpjes en de streek. We zien de echte wintersportbeleving, waarbij we tegelijkertijd een goed beeld krijgen van het skigebied, de plaats, de sfeer en onderkomens. Kortom een goede indruk van de wintersportbestemming.

Bekijk hier de uitzendingen van onze wintersportspecialisten (2021).

Aflevering 1 (31 oktober) – Bouchier, Hoorn
Aflevering 3 (14 november) – Colada, Weert
Aflevering 4 (21 november) – Van der Feer, Bolsward
Aflevering 5 (28 november) – Bouchier, Hoorn
Aflevering 6 (5 december) – van den Berg, Driebergen
Aflevering 7 (12 december) – Bouchier, Hoorn
Aflevering 9 (26 december) – Olympia, Veldhoven
Aflevering 10 (2 januari) – van den Berg, Driebergen
Aflevering 11 (9 januari) – de Jonge, Stadskanaal
Aflevering 12 (16 januari) – Bouchier, Hoorn


De SPORT 2000 wintersport specialisten vertellen u in dit programma meer over de eigenschappen van een ski of snowboard, -schoenen en allerlei coole accessoires.  Ook krijg je advies over het aanmeten van de perfecte skischoenen, aan welke eisen je ski's zouden moeten voldoen en nog veel meer!

 

 
Gezien bij RTL Snowmagazine!

Heb jij tijdens de uitzending van RTL Snowmagazine onze nieuwste wintercollectie gezien en je oog laten vallen op één van onze nieuwe winterjassen, ski's, handschoenen of winteraccessoires? Met behulp van het Snowmagazine logo vind je alle artikelen die tijdens de uitzending in beeld komen, gemakkelijk terug op onze webshop! 
Voor een overzicht van alle getoonde artikelen klik je op de button hieronder.

Gezien bij Snowmagazine
 Ski's voor jou getest door SPORT 2000

Elk jaar gaan wij voor je naar Seefeld in Tirol om daar de nieuwste ski's van verschillende fabrikanten voor je te testen. Zo zijn wij perfect op de hoogte van de eigenschappen van de verschillende modellen ski's en kunnen wij de mooiste collecties samenstellen en bovendien jou voorzien van het beste advies.
In de winkel staan wij vervolgens voor je klaar en zorgen ervoor dat jij die ski huurt of koopt die het beste bij jouw sportieve ski prestaties past. Wij testen de ski’s persoonlijk en geven je het beste advies!

Bekijk hieronder de uitkomst van de SPORT 2000 ski test.

SPORT 2000 Ski-Test 2020Skischoenen met 100% perfecte pasvorm!

Bootfitting! Binnen 30 minuten een maatwerk-skischoen. 
Skischoenen moeten niet alleen bij je voetzolen goed aansluiten maar ook bij de bovenkant van je wreef, je enkels en rond je onderbeen (je schenen en kuiten). Bijna alle skischoenen kunnen we aanpassen met behulp van een soort föhn waarmee we de schoen verwarmen en tijdelijk zachter maken waardoor we eventuele drukpunten weg kunnen halen.

Jouw SPORT 2000 wintersportspecialist heeft voor elke voet of voetprobleem de juiste oplossing. Je leest er alles over op onze pagina over Bootfitting.

Bootfitting
Voor een optimale stand van jouw voet/lichaam kunnen we ook starten met een geheel of deels op maat gemaakte inlegzool waardoor je houding in de juiste stand komt. Als de zool klaar is zullen wij de juiste schoen bij je aanmeten. SPORT 2000 werkt nauw samen met SIDAS, die voor elk voetprobleem de juiste oplossing heeft. Klik hieronder en lees alles over onze SIDAS zolen.

SIDAS zolen
 Professioneel onderhoud van je ski- en snowboard materiaal

Ski's en snowboards moeten jaarlijks onderhouden worden voor optimaal plezier en veiligheid. Bovendien verklein je de kans op ongelukken. Informeer bij de wintersportpecialist wat jouw ski's of snowboard aan onderhoud nodig hebben en welke mogelijkheden er zijn. De handige wintersporter kan ook veel zelf doen voor het juiste onderhoud. Vraag ons naar de benodigdheden.

 

 

Skiër op skipiste
Wintersport kleding en accessoires

Voor de wintersport hebben wij de ideale kleding en accessoires in de collectie om ervoor te zorgen dat je warm en veilig kunt genieten van jouw wintersport vakantie. Van jassen en broeken tot brillen, helmen, onderkleding en gadgets. Neem snel een kijkje in de winkel of onze webshop. 

Bekijk onze complete wintersportcollectie