Naar boven

Fitness advies


Fitness

Fitness
Fitness is een populaire en veelzijdige sport. De meeste sportscholen beschikken over een flinke verscheidenheid aan zowel kracht- als cardiogeoriënteerde fitnessapparaten. Daarnaast waren groepslessen nog nooit zo populair.  Het aanbod in de grotere sportscholen gaat van van body pump tot bikramyoga en van Funxtion tot bootcamp. Het grote voordeel van zo'n gevarieerd aanbod is dat het de sporter in staat stelt om veel af te wisselen. Zo raak je niet snel uitgekeken, train je verschillende spiergroepen én verbeter je je conditie en je lenigheid!

Do's en don'ts bij Fitness
Fitnessfanatiekelingen kennen de do's en don'ts van de sport, beschikken over de juiste fitness gear en weten hoe ze blessures moeten voorkomen. Lees meer advies over de Do's en Don'ts bij Fitness. Geef jij de voorkeur aan een leuke groepsles? Lees hier alles over groepslessen in de sportschool en 'what to wear'.

De juiste fitnessschoenen

Goede fitnessschoenen zitten comfortabel en bieden je voeten, enkels en knieën voldoende steun en stabiliteit. 
Lees meer advies over Fitnessschoenen.

De juiste fitnesskleding
Maar wat trek je eigenlijk aan naar de sportschool?  Bij SPORT 2000 vind je fitnesskleding van trendy merken die functionele sportkleding combineert met  modieuze, trendy designs. Zo kom je niet alleen stijlvol en sportief voor de dag in de fitnessclub, maar kun je ook optimaal presteren! Voor specifieke vragen over fitness en advies omtrent de juiste uitrusting kun je altijd langskomen in een van de SPORT 2000 filialen. Daar helpen onze experts je graag verder. Wil jij beginnen met fitness en krijg je graag advies over de uitrusting die bij jou past? SPORT 2000 geeft je graag de belangrijkste tips. 

Lees meer advies over Driekwart Fitnessbroeken
Lees meer advies over Fitness truien en vesten
Lees meer advies over Fitness T-Shirts
Lees meer advies over Fitnesstops
Lees meer advies over korte fitnessbroeken
Lees meer advies over lange fitnessbroeken
Lees meer advies over Sport bh's
Lees meer advies over Fitnessschoenen

Bekijk onze Fitness Collectie