Naar boven
Casual
Casual
Casual

Casual

SPORT 2000 is niet alleen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sport, ook trends worden op de voet gevolgd zodat je er zeker van kunt zijn dat onze collecties altijd actueel zijn en daarmee helemaal van nu! Bepaal snel je eigen stijl aan de hand van onze uitgebreide collectie sneakers en vrijetijds kleding.
Kies een categorie
Sorteren

Casual trends bij SPORT 2000

Go Casual


De Casual kleding van SPORT 2000 draag je voor of na het sporten, of gewoon op een relaxte vrije dag. De sportieve trend is helemaal in het straatbeeld ingeburgerd en maakt het mogelijk om, ook als je even geen tijd hebt om te sporten, toch sportief voor de dag te komen in stoere witte sneakers, een oversized hoody, of superzachte joggers. Het grote voordeel van de sportieve trend is natuurlijk het ongelofelijk comfort waarmee deze stijl gepaard gaat. Bekijk snel ons enorme assortiment sneakers van Nike en adidas, comfortabele joggers, en hoodies  en ervaar zelf hoe comfortabel het is om trendy te zijn!

Populaire collecties


De trendwatchers van SPORT 2000 houden je graag op de hoogte van populaire collecties en nieuwe trends en maken je het gemakkelijk om eenvoudig en snel je nieuwe sneakers, hoodies of caps te bestellen. Met één druk op de knop bekijk je onze all time favourite collectie Nike Air Max Sneakers of onze súperzachte Nike Tech Fleece en adidas Z.N.E. collecties. 

Cadeaus bij SPORT 2000


Voor de dag komen met een goed cadeau? Ook dan ben je bij SPORT 2000 aan het goede adres. Bekijk onze pagina met populaire cadeaus , sla je slag en scoor punten tijdens de feestdagen!