Naar boven


Tijd om even stil te staan bij je voeten. Je voeten vormen de fundering van ons lichaam en verdienen dus zeker wat extra aandacht. En wil je optimaal kunnen genieten van jouw activiteit, dan wil je niet aan je voeten hoeven denken.

Sidas heeft als doel om optimaal comfort, demping en ondersteuning te bieden voor elke voet, tijdens elke sport, elke dag. Te beginnen bij het brede scala aan inlegzolen, want hoewel het belang van goede zolen nog weleens wordt onderschat, bieden goede zolen veel meer comfort demping en ondersteuning en voorkomen ze sneller blessures en last van vermoeide voeten. Sidas biedt op dit gebied de beste oplossing voor jou, van 3 Feet zolen die zijn toegespitst op jouw voettype en activiteit, tot zolen die 100% voor jouw voeten worden gemaakt.


Sidas 3 Feet inlegzolen

De 3 feet zolen van Sidas zijn gericht op 3 verschillende soorten voeten, namelijk die met een hoge, medium of lage voetboog. Dit onderscheid wordt gemaakt omdat voeten met een hoge voetboog andere ondersteuning nodig hebben dan voeten met een lage voetboog. Ook zijn de 3 Feet zolen speciaal gericht op een bepaalde activiteit, zoals wandelen, fietsen, skiën, hardlopen of voor alledaags gebruik. Dit voor optimaal comfort.
Sidas Custom zolen

Met de Sidas custom zolen is het mogelijk om inlegzolen te maken die 100% zijn aangepast aan je voeten. Van je voeten wordt een afdruk gemaakt, die vervolgens wordt gevuld door verwarmde zolen die zich vormen naar die afdruk. Zo heb je de beste zooltjes, speciaal voor jou gemaakt. En ook voor de gepersonaliseerde zolen geldt dat er keuze is tussen een zool die specifiek geschikt is voor dagelijks gebruik, of voor een sportieve activiteit. Hiervoor kan je terecht bij alle 7 SPORT 2000 wintersport specialisten. Kijk voor alle adressen op sport2000.nl/wintersportspecialist


De SPORT 2000 wintersport specialisten hebben een Sidas inlegzool voor elke voet en elk eventueel probleem. Ga naar één van onderstaande specialisten en laat je adviseren welke zool voor jou het meest geschikt is.