Over SPORT 2000

Over SPORT 2000


Thuis is voor iedereen anders, maar het voelt hetzelfde!


Betrouwbaar en met veel kennis én persoonlijk advies in combinatie met een assortiment dat perfect is afgestemd op de lokale behoeften, zorgen wij dat iedereen met de juiste artikelen zijn/haar sportieve passie kan uitvoeren. Hierdoor ervaar jij ook het thuis-gevoel bij onze SPORT 2000 winkels.


Bij SPORT 2000 staan professioneel advies en een goede service hoog in het vaandel. Het SPORT 2000 winkelpersoneel bestaat uit echte sportliefhebbers en heeft de juiste kennis van de producten in huis, om je zodoende van optimaal advies te voorzien.

De SPORT 2000 winkels in Nederland kennen een breed en veelal ook diep sportfunctioneel assortiment, waarbij kleding, schoenen en accessoires voor sporten als voetbal, hardlopen, fitness, outdoor, hockey of tennis aangeboden worden. Daarnaast vind je bij SPORT 2000 een grote collectie sportmode.


De franchise-organisatie van SPORT 2000 zorgt voor een basiscollectie van de beste A-merken, maar daarnaast stemt elke winkel zijn eigen assortiment af op de lokale behoefte van zijn klanten. Onze winkels worden gerund door zelfstandig, lokale ondernemers die deel uitmaken van een groot Europees netwerk van meer dan 3.000 winkels in 19 landen.SPORT 2000 - Home of experts

Thuis... is een gevoel.
Het gaat over je goed voelen
Het moment pakken
Waar alles op z'n plek valt
En je je thuis voelt in je sport.
Er bestaat geen betere plek .
 
Jouw team, jouw familie, jouw vrienden.
Thuis is voor iedereen anders,
maar voelt hetzelfde.
Wij zijn de plek waar fans en sporters naar toe gaan.
Jouw thuis voor de beste begeleiding, kennis en advies.
 
Wij zijn de plek die lokale helden hun thuis noemen.
Hier komt onze totale sport community samen.
Dat klinkt als een thuis.
Welkom bij SPORT 2000- Home of expertsEen SPORT 2000 winkel beginnen

SPORT 2000 winkels zijn allemaal zelfstandige winkels, welke samenwerken binnen de SPORT 2000 formule. ANWR-GARANT Nederland B.V. is licentiehouder van de SPORT 2000 formule binnen Nederland. 
Heb jij de ambitie om een eigen SPORT 2000 winkel te beginnen of wil je met je bestaande sportwinkel deelnemen aan de SPORT 2000 formule? Neem dan contact op met John Hijmering (john.hijmering@anwr-garant.nl).


SPORT2000.nl
Alle artikelen op onze website worden aangeboden en geleverd door één of meerdere lokale winkels.
Bene Sita B.V. werkt in opdracht van ANWR-GARANT Nederland B.V., licentiehouder van SPORT 2000. SPORT 2000 is een Europese sportwinkelketen, bestaande uit zelfstandige ondernemers die in sub-licentie de naam SPORT 2000 mogen voeren. ANWR-GARANT Nederland B.V. en Bene Sita B.V. zijn onderdeel van retailservice-organisatie ANWR Group. Alle aangesloten ondernemers vindt u op onze website onder ‘Winkels’. Wanneer in het navolgende wordt gesproken over ‘winkel’, bedoelen wij daarmee een winkel die is aangesloten bij de SPORT 2000 formule. Alle artikelen aangeboden op onze website worden aangeboden door één of meer winkels.

Een overeenkomst komt slechts tot stand, indien je akkoord bent gegaan met onze Algemene Voorwaarden. Jouw bestelling wordt afgehandeld door een van onze winkels. Je vindt deze op je pakbon. Deze winkel is verantwoordelijk voor correcte afhandeling van jouw bestelling. Voor eventuele klachten kun je contact opnemen met de klantenservice.

Retourneren kan uitsluitend bij de door jou gekozen winkel. De contactgegevens vind je op de pak- en retourbon. Je hebt het recht om een product 14 dagen na ontvangst daarvan terug te sturen, naast de overige rechten die je op grond van de wet (non conformiteit) hebt.

SPORT2000.nl is een uniek concept, waarbij de artikelen van alle SPORT 2000 winkels online worden verkocht. De voorraad van de winkels is dus tegelijkertijd de voorraad van de webshop. Dit betekent dat je bestelling vanuit één of meerdere SPORT 2000 winkels wordt verzonden. Zo kan het voorkomen dat het ene product uit SPORT 2000 winkel X komt en het andere product uit SPORT 2000 winkel Y. Je betaalt de bestelling wel in één keer, maar ontvangt in dat geval meerdere pakketten.


Contactgegevens en identiteit

Bene Sita Trading B.V.

Bezoekadres:
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein
Nederland 

Correspondentieadres:
Postbus 1290
3430 BG Nieuwegein
Nederland

Email: klantenservice@sport2000.nl
Telefoonnummer klantenservice: 088-5440500

KvK-nummer: 09089168
BTW-nummer: NL804321206B01
IBAN-rekeningnummer: NL53INGB0656857943
BIC: INGBNL2A

Klantenservice