Naar boven

Hardloopadvies


Hardlopen


Hardlopen

Hardlopen is leuk én gezond, of je nu af en toe een rondje door het park loopt of een doorgewinterde renner bent. Voor wie doeltreffend wil hardlopen is advies en ondersteuning erg belangrijk. Wil jij voordat je begint met hardlopen advies inwinnen zodat je straks veilig en zelfverzekerd in je hardloopschoenen staat? Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over de hardloopsport en lees je waar je op moet letten bij het kopen van de juiste hardloopkleding.
Kom voor persoonlijk advies of een loopanalyse langs in een van de SPORT 2000 winkels. Onze sportspecialisten staan te popelen om iedereen die vragen heeft over veilig en gezond hardlopen van advies kunnen voorzien. Klik hier voor meer informatie over de Loopanalyse.

Hardloopadvies

Een goede voorbereiding is het halve werk. En hoewel doelen en trainingsprogramma bij het hardlopen absoluut onmisbaar zijn, moet je de waarde van een goede hardloop outfit zeker niet onderschatten! De juiste hardloopkleding en hardloopschoenen zijn van groot belang tijdens het hardlopen en je zult zien dat met de juiste kleding en materialen, je prestaties zullen verbeteren. Met de juiste hardloopkleding zullen ongemakken en kleine irritaties verleden tijd zijn en met de juiste hardloopschoenen, die perfect bij jouw voeten en loopstijl passen, zul je aanzienlijk minder last van blessures hebben.

Onze sportprofessionals geven je graag advies over hardlopen. Daarom hebben we de beste adviezen en tips hier voor je op een rijtje gezet:

Bekijk hier de do's en don'ts bij het hardlopen
Bekijk hier ons advies over hardloopschoenen
Bekijk hier ons advies over hardloopjacks
Bekijk hier ons advies over hardloopleggings
Bekijk hier ons advies over korte hardloopbroeken
Bekijk hier ons advies over Sport bh's
Bekijk hier ons advies over hardloopaccessoires
Bekijk hier ons advies over hardloopshirts


Heb je hierna alsnog vragen en wil je voordat je begint met hardlopen persoonlijk advies over de hardloopschoenen, hardloopkleding of hardloopaccessoires? Kom gerust langs in een van onze winkels of klik verder op deze website voor tips op het gebied van hardlopen en advies over de juiste kleding die bij jouw loopstijl en de weersomstandigheden past.

Bekijk onze hardloopcollectie

Bekijk Spotify playlist