Naar boven

Loopanalyse


FITS YOU LOOPANALYSE


PLEZIER IN HARDLOPEN BEGINT MET DE JUISTE SCHOENEN!

Hardlopen is de ideale sport voor iedereen die lekker buiten wil sporten, in een groepje of alleen. Je
kunt hardlopen waar en wanneer je wilt, waardoor je het flexibel kunt inplannen en in korte tijd heb je hierdoor een goede work-out. Of je nu hardloopt om af te vallen, je conditie te verbeteren of aan een van de vele hardloopevenementen deel e nemen, het is voor iedereen toegankelijk en bovendien erg gezond.

Hardlopen is niet voor niets een populaire sport in Nederland!
Je moet dit natuurlijk wel doen op de juiste schoenen, teneinde (vaak langdurige) blessures te voorkomen. De sportspecialisten van SPORT 2000 gaan bij het maken van de schoenenkeuze zorgvuldig te werk.

We doen eerst een intakegesprek, waarin we bespreken hoe vaak en hoe lang je loopt en op welke ondergrond. Verder willen we weten of je ooit blessures hebt gehad. Vervolgens kijken we naar je voeten, of je bijvoorbeeld platte of holle voeten hebt en wat we kunnen doen om dit eventueel te corrigeren. Tenslotte voeren we een loopanalyse uit, waarbij we je looppatroon analyseren en kijken of er behoefte is aan een correctie tegen bijvoorbeeld overpronatie. Gebaseerd op al deze informatie kijken we welke schoen het beste bij je past. Je zult ervaren dat de gekozen schoenen direct een goede hardloopervaring bieden.

Naast hardloopschoenen heeft SPORT 2000 een uitgebreid assortiment aan hardloopkleding en accessoires van topmerken als Nike, adidas en ASICS. PS: Neem je oude loopschoenen mee naar de winkel, dan bekijken wij het slijtpatroon!

Interesse in een FITS YOU Loopanalyse? Neem dan contact op met jouw SPORT 2000 winkel!