Loopanalyse

FITS YOU LOOPANALYSE

PLEZIER IN HARDLOPEN BEGINT MET DE JUISTE SCHOENEN!
Hardlopen is de ideale sport voor iedereen die lekker buiten wil sporten, in een groepje of alleen. Je kunt hardlopen, waar en wanneer je wilt. Omdat je het zelf kunt inplannen heb je in korte tijd een goede work-out. Of je nu hardloopt om af te vallen, je conditie te verbeteren of aan een van de vele hardloopevenementen deel te nemen, het is voor iedereen toegankelijk en bovendien erg gezond.

Bekijk dit filmpje voor meer info.

 
Hardlopen is niet voor niets een populaire sport in Nederland!

Je moet dit natuurlijk wel doen op de juiste schoen, dit om blessures te voorkomen. De sportspecialisten van SPORT 2000 gaan bij het maken van de schoenkeuze zorgvuldig te werk.

We doen eerst een intakegesprek, waarin we bespreken hoe vaak en hoe lang je loopt en op welke ondergrond. Verder willen we weten of je ooit blessures hebt gehad. Vervolgens kijken we naar je voeten, heb je bijvoorbeeld platte of holle voeten, dan gaan we kijken hoe we dit kunnen corrigeren. Tenslotte voeren we een loopanalyse uit, waarbij we je looppatroon analyseren en kijken of er behoefte is aan een correctie tegen bijvoorbeeld overpronatie. Gebaseerd op al deze informatie kijken we welke schoen het beste bij je past. Je zult ervaren dat de gekozen schoen direct een goede hardloopervaring biedt.

Naast hardloopschoenen heeft SPORT 2000 een uitgebreid assortiment aan hardloopkleding en accessoires van topmerken als Nike, adidas en ASICS.

PS: Neem je oude loopschoenen mee naar de winkel, dan bekijken wij het slijtpatroon!

Interesse in een FITS YOU Loopanalyse? Neem dan contact op met jouw SPORT 2000 winkel!

Zoek jouw winkel