Bescherming persoonsgegevens

SPORT 2000 heeft voor het bezorgen van jouw pakketjes een aantal gegevens van jou nodig. Deze gegevens delen wij niet met andere partijen, behalve de partijen die betrokken zijn bij het leveren van jouw pakketje.


De online handelsnaam van de webshop is www.sport2000.nl. Deze handelsnaam behoort tot Bene Sita Trading B.V.,die deel uitmaakt van ANWR-GARANT Nederland B.V.
Bene Sita Trading B.V. verzorgt alle faciliteiten voor het afhandelen van jouw bestellingen en vragen.

Wij slaan jouw gegevens op in onze beveiligde databases en delen jouw informatie niet met derde partijen. Onze volledige privay verklaring is hier te vinden.

Om jouw bestellingen succesvol te kunnen leveren hebben de we volgende gegevens van jou nodig.

Voornaam/Achternaam Benodigd voor de juiste naam op de factuur en om het pakketje juist te adresseren.
Adres Benodigd om jouw pakketje op het juiste adres af te leveren.
Woonplaats Benodigd om jouw pakketje op het juiste adres af te leveren.
Telefoonnummer Voor eventuele vragen of onduidelijkheden m.b.t. jouw bestelling nemen wij via het opgegeven telefoonnummer contact met je op.
E-mail adres Via jouw e-mailadres ontvang je bij een bestelling jouw factuur, status updates van jouw levering en track & trace e-mails m.b.t. jouw verzending. Indien je jezelf inschrijft voor onze nieuwsbrief zul je deze ook ontvangen. Uitschrijven voor onze nieuwsbrief kan gemakkelijk d.m.v. de uitschrijf link onder in elke nieuwsbrief.
Betaalgegevens Voor onze financiële administratie bewaren wij jouw betaalgegevens. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met jouw order, dan zullen we jou met deze informatie op dezelfde wijze terug betalen als de betaalmethode waar jij mee betaald hebt.
IP adres We gebruiken jouw ip-adres om er voor te zorgen dat je veilig in kan loggen op jouw account. Ook wordt jouw ip adres gebruikt voor het uitvoeren van een controle wanneer je achteraf wil betalen.


De bovengenoemde gegevens zijn noodzakelijk om tot een succesvolle bestelling te komen.
Wanneer jouw bestelling succesvol is afgerond verwerken wij in onderstaande systemen jouw gegevens om jouw bestelling te kunnen leveren.

Gegevens verwerking in de volgende systemen/locaties:

Account Wanneer je er voor gekozen hebt om een SPORT 2000 account aan te maken, dan zullen we jouw gegevens hier in opslaan. Wanneer je vervolgens weer een bestelling wil maken op sport2000.nl, en je bent ingelogd, hoef je niet alle gegevens opnieuw in te voeren.
Nieuwsbrieven Wij slaan geen persoonlijke gegevens op in onze nieuwsbrief systemen. Wel houden we bij wat jij leuk vindt in onze nieuwsbrieven en proberen we met deze informatie de nieuwsbrief elke keer relevanter en beter te maken.
Reviews Om reviews persoonlijker te maken willen we graag jouw naam en achternaam weten. Daarbij gebruiken we jouw e-mailadres om je uit te nodigen om ons te beoordelen. De beoordelingen worden openbaar getoond op de website van onze partner Kiyoh.nl
Acties Bij win-acties op onze website vragen we om jouw naam en e-mailadres zodat we jou kunnen benaderen wanneer je gewoon hebt. Deze gegevens worden niet met derden gedeeld en actievoorwaarden kunnen per actie verschillen.
Fraude preventie Om fraude te voorkomen gebruiken wij in uitzonderlijke gevallen persoonsgegevens om mogelijke fraudegevallen te onderzoeken en/of te voorkomen. Indien genoodzaakt zullen wij persoonsgegevens verstrekken voor juridisch onderzoek aan overheidsinstanties.

Waarom hebben jullie mijn persoonsgegevens nodig?
Jouw persoonsgegevens worden alleen gebruikt om jouw bestelling(en) te leveren.

Jouw persoonsgegevens inzien?
Wil je jouw persoonsgegevens inzien?
Stuur dan een e-mail vanaf het e-mailadres waarvan jij jouw gekoppelde persoonsgegevens wil inzien naar avg@sport2000.nl.
Wij streven er naar om binnen twee weken jouw mail te antwoorden.