Naar boven
wintersport
wintersport
wintersport

Wintersport artikelen

Ook voor wintersport ben je bij SPORT 2000 aan het juiste adres. Naast onze ruime aanbod met winterjassen, skibroeken, helmen en pully's voorzien onze wintersport-specialisten je graag van advies, zodat je zorgeloos op wintersport kunt gaan. Meer weten? Bekijk hier ons uitgebreide wintersport-advies.
Kies een categorie
Sorteren

Wintersporten met SPORT 2000

Als echte wintersportfanaat ben je bij SPORT 2000 helemaal aan het goede adres. Tijdens de koude maanden van het jaar staan zowel onze winkels als onze webshop boordevol ski's, winterjassen, skibrillen en thermokleding zodat jij volledig uitgerust de sneeuw tegemoet kunt gaan.

Wintersport Topmerken

Naast functionele wintersportartikelen (die door onze wintersport specialisten eerst uitgebreid getest worden!) kun je bij SPORT 2000 ook terecht voor de allernieuwste collecties wintersportkleding van topmerken als Protest, Brunotti en Goldbergh voor niet alleen een comfortabele, maar ook een trendy wintersport.


Advies van de Wintersportspecialist

Tot slot zouden we jouw HOME OF EXPERTS niet zijn, als we je niet van uitgebreid advies zouden voorzien. Onze specialisten zijn van alle markten thuis en informeren je graag over de nieuwste technologieën, pasvormen, de juiste maat of de actuele trends op het gebied van wintersport. Ga langs in één van onze winkels of bekijk onze uitgebreide adviespagina over wintersport.

RTL Snowmagazine

In het RTL programma Snowmagazine vertellen de SPORT 2000 Wintersport Specialisten alles over de eigenschappen van ski's, snowboards, bijbehorende schoenen en overige handige wintersport accessoires. Een sneak preview van de nieuwste uitzending en een uitzendschema van alle afleveringen vind je op de pagina van de Wintersport Specialist.