SPORT 2000 Giftcard

Sport2000 Giftcard

Een SPORT 2000 Giftcard is leuk om te geven én een feest om te krijgen. Want hiermee heb je een tegoed dat je kunt besteden aan een sportcadeau naar keuze in alle SPORT 2000 winkels en op sport2000.nl

Check saldo


Veel gestelde vragen en antwoorden m.b.t. de SPORT 2000 Giftcard

Wat wordt bedoeld met de SPORT 2000 Giftcard?
De Giftcard is een pas op het formaat van een creditcard waar je elke gewenste waarde tussen de minimaal € 10,- en maximaal € 150,- op kunt laten zetten en vervolgens cadeau kunt geven. Deze Giftcard kan de ontvanger als betaalmiddel gebruiken in alle SPORT 2000 winkels en/of online in de SPORT 2000 webshop (www.sport2000.nl) voor elk cadeau naar keuze. Het saldo op de kaart hoeft niet in één keer te worden besteed en is tot 2 jaren na het laatste gebruik geldig. Het (resterende) saldo en de vervaldatum zijn opvraagbaar middels de saldochecker, zie de link hieronder.

Waar is de SPORT 2000 Giftcard verkrijgbaar?
De SPORT 2000 Giftcard is verkrijgbaar in alle SPORT 2000 winkels. Je kunt de Giftkaart nog niet online kopen.

Waar kan ik zien wat het te besteden saldo is op de SPORT 2000 Giftcard?
Check je te besteden saldo en de vervaldatum met onze saldochecker of in de winkel. Vervolgens kan je de Giftcard besteden in een van de bijna 90 SPORT 2000 winkels in heel Nederland of in onze webshop www.sport2000.nl

Ik heb de SPORT 2000 Voetbal Giftcard gekregen. Kan ik hier ook andere producten voor kopen die niet aan voetbal gerelateerd zijn?
Ja hoor, of je nu de SPORT 2000 Running, -Voetbal, -Fitness of -Algemene Giftcard hebt ontvangen, met de SPORT 2000 Giftcard kan je ieder sport artikel kopen ongeacht het thema van de kaart.

Kan ik mijn SPORT 2000 Giftcard retourneren?
Is jouw Giftcard beschadigd of defect? Stuur een e-mail naar giftcard@sport2000.nl of neem contact op met een SPORT 2000 winkel bij jou in de buurt. Uiteraard zorgen we ervoor dat je Giftcard kosteloos wordt omgewisseld. Wil je direct een aankoop doen, dan brengen wij het totaalbedrag van jouw aankoop direct in mindering van het saldo op je Giftcard. Op Giftcards wordt geen geld retour gegeven.

Hoe lang is mijn SPORT 2000 Giftcard geldig?
Vanaf de activatie datum is de Giftcard 2 jaren geldig.

Giftcard SPORT2000

Is er een kans dat de SPORT 2000 Giftcard zijn waarde verliest?
Vertrouwen staat bij SPORT 2000 hoog in het vaandel. Daarom willen we je, naar aanleiding van recente gebeurtenissen in de detailhandel, erop wijzen dat de SPORT 2000 GiftCard van SPORT 2000 Nederland haar waarde bij onverwachte gebeurtenissen niet zal verliezen.
De officiële SPORT 2000 GiftCard (herkenbaar aan het Closed Loop-logo en kraslaag) behoudt, gedurende de geldigheidsperiode, haar volledige waarde. Het tegoed van de SPORT 2000 GiftCard wordt ondergebracht bij een onafhankelijke stichting derdengelden, waardoor de waarde van deze cadeaukaart voor een periode van minimaal 2 jaar is gegarandeerd.  

Hoe kan ik betalen met de SPORT 2000 Giftcard?
Achterop de Giftcard zie je het kaartnummer en de internetcode. Wanneer je een aankoop doet in één van onze winkels, zal de kassa het kaartnummer direct herkennen. Bij een bestelling in onze online shop is de Giftcard als betaalmiddel toegevoegd. Hierbij dien je, naast het kaartnummer, ook de internetcode in te voeren. De internetcode tref je onder de kraslaag.

 

Waar vind ik de internetcode?
Achter op de Giftcard staat een kaartnummer en onder het kraslaagje tref je de internetcode. Ik heb een SPORT 2000 Giftcard van € 15,- en wil iets kopen van € 50,-. Kan dat? Ja, dat is geen probleem. Je kunt naast de betaling met de Giftcard het resterende bedrag bijbetalen.

Kan ik mijn SPORT 2000 Giftcard in delen besteden?
De Giftcard kan inderdaad in delen worden besteed.

Welke bedragen kunnen er op de SPORT 2000 Giftcard opgewaardeerd worden?
Dat kan ieder willekeurig bedrag tussen de € 10,- en € 150,- zijn.

Kan mijn Giftcard door iedereen worden gebruikt?
Ja, dat kan want de Giftcard staat niet op naam.

Wat gebeurt er als het saldo van de Giftcard op is, gooi ik deze dan weg?
Ja, als je je volledige saldo hebt gebruikt, kan je de kaart weggooien. Echter doe je er verstandig aan om de Giftcard in je bezit te houden totdat de retourtermijn verstreken is. 

Krijg ik met de aankoop of het gebruik van de Giftcard andere kortingen of ander voordelen?
Er zijn geen kortingen of andere voordelen verbonden aan deze Giftcard. Wel kan je in de SPORT 2000 winkels of op sport2000.nl profiteren van alle lopende kortingen en acties.

Hoeveel SPORT 2000 Giftcards kan ik kopen?
Je kunt net zoveel Giftcards kopen als jij wilt.

Andere cadeaukaarten en -bonnen
Bij sommige winkels van SPORT 2000 kan je ook terecht met cadeaukaarten en -bonnen van andere aanbieders. Denk bijvoorbeeld aan de VVV-bon. Dit is niet bij elke SPORT 2000 vestiging zo. Vraag voor de zekerheid bij jouw SPORT 2000 winkel welke bonnen ze aannemen.

Wat doe ik als mijn SPORT 2000 Giftcard is gestolen?
De Giftcard staat niet op naam, vandaar dat wij je geen nieuwe Giftcard kunnen geven als deze is gestolen. Je kunt wel aangifte doen bij de politie en de Giftcard als gestolen opgeven bij je verzekering. Check je saldo met onze saldochecker op https://www.sport2000.nl/nl/pages/sport- 2000-giftcard en geef dit bedrag dan door aan je verzekering. Wellicht krijg je dit vergoed, afhankelijk van je verzekering.

Help! Mijn SPORT 2000 Giftcard doet het niet.
Geen probleem! Je kunt terecht bij een SPORT 2000 winkel en je kunt ons bereiken op onderstaande (e-mail) adressen. Dan lossen wij het probleem voor je op.

Correspondentieadres:
Postbus 1290
3430 BG Nieuwegein

Email: giftcard@sport2000.nl

Hoe kan ik zakelijk SPORT 2000 Giftcards kopen?
Neem hiervoor contact op met giftcard@sport2000.nl of één van de SPORT 2000 winkels.

Waar kan ik terecht met overige vragen omtrent de SPORT 2000 Giftcard?
U kunt al uw vragen stellen aan giftcard@sport2000.nl of in één van de SPORT 2000 winkels.

SPORT 2000 Giftcard voorwaarden:
De Giftcard is:

- in delen te besteden
- niet persoonsgebonden, bij verlies wordt geen nieuwe geleverd
- te besteden in alle SPORT 2000 winkels in Nederland en op www.sport2000.nl
- niet in te wisselen voor contanten en je krijgt bij een aankoop geen geld retour
- tot maximaal 36 maanden na laatste gebruik geldig
- niet in te ruilen en wordt niet retour genomen
- algemene voorwaarden van SPORT 2000 zijn van toepassing


Saldo checken
De kaart cadeau gekregen of uw saldo controleren? Gebruik onderstaande saldo checker om de actuele saldo op uw kaart te checken.

Check saldo


 
SPORT2000 Giftcard poster