Home of Experts
Jouw team, jouw familie, jouw vrienden
SALE BIJ SPORT 2000
Shop jouw favoriete artikelen met korting!
Home of Experts
Jouw team, jouw familie, jouw vrienden
SALE BIJ SPORT 2000
Shop jouw favoriete artikelen met korting!

Waar ben je naar op zoek?

Alles voor een sportieve ervaring
Loopanalyse bij SPORT 2000

Hardlopen is de ideale sport voor iedereen die lekker buiten wil sporten, in een groepje of alleen. Je kunt hardlopen, waar en wanneer je wilt. Omdat je het zelf kunt inplannen heb je in korte tijd een goede work-out. Of je nu hardloopt om af te vallen, je conditie te verbeteren of aan een van de vele hardloopevenementen deel te nemen, het is voor iedereen toegankelijk en bovendien erg gezond.

Fits you loopanalyse
 
Ik koop lokaal bij SPORT 2000

Alle SPORT 2000 winkels in Nederland worden geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. Iedere winkel bepaalt zijn eigen assortiment met een eigen specialisatie in een bepaalde sport.Variërend van hardlopen, voetbal, tennis, hockey tot aan wintersport. Wanneer je bij SPORT 2000 koopt, ontvang je niet alleen het allerbeste sportadvies, je support ook nog eens jouw local hero.

Vind jouw winkel
 
Padel

Padel wordt met de dag populairder. Het is momenteel de snelst groeiende sport ter wereld en maakt ook zijn opmars in Nederland. Padel, de racketsport die in Zuid Europa al jaren populair is, is geschikt voor alle leeftijden en is bovendien snel te leren. Ben jij al enthousiast?

Ontdek Padel
 
Wandelen

Steeds meer mensen komen in aanraking met de wandelsport. Het is dan ook een perfecte manier om lekker actief te zijn, veel buiten te komen en niet teveel spiergroepen te belasten. Wandelen doe je individueel of in groepsverband en altijd op je eigen tijd. Een goede uitrusting is wel noodzakelijk en SPORT 2000 helpt je daarom graag bij het samenstellen van jouw wandeloutfit.

Bekijk ons wandelaanbod
 

Service en advies bij SPORT 2000


SPORT 2000 | HOME OF EXPERTS

SPORT 2000 is een sportwinkel waarbij professioneel advies en een goede service hoog in het vaandel staan. Online bieden we een breed assortiment aan sportschoenen, sportkleding en sportaccessoires. Alle SPORT 2000 winkels in Nederland worden geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. Iedere winkel bepaalt zijn eigen assortiment met een eigen specialisatie in een bepaalde sport.Variërend van hardlopen, voetbal, tennis, hockey tot aan wintersport. Het winkelpersoneel bestaat uit echte sportliefhebbers en voorzien je van uitgebreid advies door hun kennis van de producten. Ook online kun je terecht voor professioneel advies. Meer weten? klik hier.

  • Gratis bezorging bij bestellingen vanaf €50
  • Snelle levering via PostNL
  • Gratis retourneren via PostNL of één van onze winkels