Waar ben je naar op zoek?

Alles voor een sportieve ervaring
Loopanalyse bij SPORT 2000

Hardlopen is de ideale sport voor iedereen die lekker buiten wil sporten, in een groepje of alleen. Je kunt hardlopen, waar en wanneer je wilt. Omdat je het zelf kunt inplannen heb je in korte tijd een goede work-out. Of je nu hardloopt om af te vallen, je conditie te verbeteren of aan een van de vele hardloopevenementen deel te nemen, het is voor iedereen toegankelijk en bovendien erg gezond.

Fits you loopanalyse
 
Ik koop lokaal bij SPORT 2000

Alle SPORT 2000 winkels in Nederland worden geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. Iedere winkel bepaalt zijn eigen assortiment met een eigen specialisatie in een bepaalde sport.Variërend van hardlopen, voetbal, tennis, hockey tot aan wintersport. Wanneer je bij SPORT 2000 koopt, ontvang je niet alleen het allerbeste sportadvies, je support ook nog eens jouw local hero.

Vind jouw winkel
 
Padel

Padel wordt met de dag populairder. Het is momenteel de snelst groeiende sport ter wereld en maakt ook zijn opmars in Nederland. Padel, de racketsport die in Zuid Europa al jaren populair is, is geschikt voor alle leeftijden en is bovendien snel te leren. Ben jij al enthousiast?

Ontdek Padel
 
Voetbal is… zoveel meer dan trappen tegen een bal

Het is plezier met je vrienden hebben, ambities tot leven laten komen, gezelligheid, support en sportiviteit op en om het veld. 
Wil jij binnenkort beginnen met voetballen of zijn jouw voetbalschoenen nodig aan vervanging toe?  

Wij van SPORT 2000 Home of Experts willen jou adviseren en laten jou graag zien welke voetbalschoenen, kleding en accessoires voor jou het beste zijn. Check hier handige blogs en tips.  

Voor persoonlijk advies kun je terecht in onze winkel. Of bekijk onze uitgebreide voetbalcollectie online.

Bekijk collectie
 

Service en advies bij SPORT 2000


SPORT2000-logo
SPORT 2000 | HOME OF EXPERTS

SPORT 2000 is een sportwinkel waarbij professioneel advies en een goede service hoog in het vaandel staan. Online bieden we een breed assortiment aan sportschoenen, sportkleding en sportaccessoires. Alle SPORT 2000 winkels in Nederland worden geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. Iedere winkel bepaalt zijn eigen assortiment met een eigen specialisatie in een bepaalde sport.Variërend van hardlopen, voetbal, tennis, hockey tot aan wintersport. Het winkelpersoneel bestaat uit echte sportliefhebbers en voorzien je van uitgebreid advies door hun kennis van de producten. Ook online kun je terecht voor professioneel advies. Meer weten? klik hier.

  • Jouw lokale SPORT 2000 winkel online
  • Snelle levering via PostNL
  • Gratis achteraf betalen met Riverty