Naar boven

Klantenservice

Kom je er niet helemaal uit op SPORT2000.nl? Heb je vragen over producten, bestellingen, retouren of andere onderwerpen en kun je het antwoord niet onder 'veelgestelde vragen' vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice. De klantenservice is het centrale punt voor vragen of klachten over geleverde bestellingen. De SPORT 2000 winkelier wordt middels de klantenservice op de hoogte gehouden.

Heb jij:
- Een vraag of klacht over een product welke je in een vestiging hebt gekocht? Neem dan contact op met de vestiging.
- Een vraag of klacht omtrent de levering van jouw order via onze webshop? Neem dan contact op met de klantenservice.

Contact SPORT 2000 vestiging?
Wanneer je vragen hebt over producten die in een SPORT 2000 winkel gekocht zijn word je verzocht rechtstreeks met de winkelier contact op te nemen. Telefoonnummer en e-mail van onze winkeliers vind je onder het winkeloverzicht.

Contact online klantenservice 
De klantenservice is dagelijks per e-mail en telefonisch bereikbaar. Je kunt ons telefonisch bereiken op maandag t/m donderdag van 09:30 tot 17:00 uur en op vrijdag van 09:30 tot 16:00 uur.


Email: klantenservice@sport2000.nl
Telefoonnummer klantenservice: 088-5440500 

De klantenservice behandelt uw vraag, opmerking of klacht over onze producten en/of onze dienstverlening. U ontvangt na het toesturen van uw vraag, opmerking of klacht een bevestiging, waarna wij dit in behandeling zullen nemen. Onze klantenservice streeft ernaar om u binnen 1 á 2 werkdagen te voorzien van een antwoord op uw vraag, opmerking of klacht.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP Den Haag (www.sgc.nl).
Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)

Wil je meer weten over SPORT 2000? Kijk dan op de pagina 'Over SPORT 2000'.