Advies

Sportadvies

Kom je er niet helemaal uit bij de aankoop van nieuwe sportartikelen? Of heb je vragen over het gebruik, onderhoud of het materiaal van onze artikelen? De sportspecialisten van SPORT 2000 informeren je met veel plezier en helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.
Op deze adviespagina kun je alles vinden wat je moet weten over verschillende sporten zoals voetbal, fitness, tennis en hockey, en waar je rekening mee moet houden bij het aanschaffen van de juiste sportuitrusting, hoe je artikelen het best kunt onderhouden en hoe je blessures kunt voorkomen.

 
voetballende kinderen
Voetbaladvies

Of je nu nog je aan het begin van je voetbalcarrière staat of een doorgewinterde voetballer bent; goede kleding en de juiste voetbalschoenen zijn van essentieel belang voor je prestaties en plezier. Bekijk ons advies over voetbal en doe er je voordeel mee op het.

Voetbaladvies
 
Advies fitness
Fitnessadvies

Spierballen kweken of je conditie verbeteren? Bij een killerbody komt veel kijken, dat weten onze sportspecialisten maar al te goed. Laat je adviseren en fitness op een verantwoorde manier om jouw doelen te bereiken.

Fitnessadvies
 
hardloopadvies
Hardloopadvies

Hardlopen is gezond en leuk en je kunt het doen waar en wanneer je maar wilt. Echter een goede voorbereiding is het halve werk. Onze hardloopspecialisten weten alles over hardloopschoenen, hardloopkleding, het voorkomen van blessures en veilig hardlopen. Bekijk ons advies over hardlopen en ga goed van start!

Hardloopadvies
 
tennis
Tennisadvies

Tennisrackets kunnen verschillen in bladgrootte, balanspunt, gewicht en lengte, maar ook je niveau, speltype en je lichaamsbouw spelen een rol bij het bepalen van het juiste materiaal. De tennisspecialisten van SPORT 2000 helpen je op weg in de wondere wereld van de tennisport, zodat jij goed voorbereid de tennisbaan betreedt. 
.

Tennisadvies
 
Hockeyadvies

Mede door het succes van onze nationale hockeyteams is hockey een populaire sport in Nederland. Competitie, teamsport en veel gezelligheid op én buiten het veld; dat is de hockeysport in een notendop, maar natuurlijk komt er nog veel meer bij kijken. Onze sportspecialisten zorgen ervoor dat je niks over het hoofd ziet, en van top tot teen beschermd en aangekleed op het hockeyveld verschijnt. 

Hockeyadvies
 
Zwemadvies

De ene zwembroek is de andere niet. Naast de grote vescheidenheid aan modellen is het bij het aanschaffen van badmode ook belangrijk om naar de pasvorm en het materiaal te kijken, zodat je je ,zelfs in je zwemkleding, prettig en comfortabel voelt. Bovendien kunnen onze professionals je alles vertellen over de laatste trends op het gebied van badmode. Bekijk ons advies over zwemmen en badmode hier. 

Zwemadvies
 
Wandeladvies

Ben jij een fervente wandelaar? Altijd van de partij tijdens de Vierdaagse? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk goede wandelschoenen zijn. Onze wandelspecialisten weten alles van materialen, terreinen, goede sokken en accessoires zodat jij probleemloos op pad kunt. 

Wandeladvies
 
wintersportadvies
Wintersport advies

De wintersport is voor velen het hoogtepunt van het, jaar, maar valt of staat met goede kleding en het juiste materiaal. Gelukkig zijn daar onze SPORT 2000 wintersportspecialisten, die alles weten van ski's tot helmen en van thermo ondergoed tot snowboardjassen. Bekijk het /nl/pages/wintersport-advies/ en voorkom vervelende verrassingen op de piste.

Wintersportadvies
 
Sportkledingadvies

Hoewel je bij Spinning, Yoga en Bodypump slechts twee vierkante meter gebruikt tijdens het sporten, zijn goede sportschoenen en -kleding nog steeds heel belangrijk! Onze sportspecialisten zetten de verschillende groepslessen op een rijtje en geven advies voor de juiste sportkleding zodat jij optimaal kunt presteren tijdens je sportles!

Sportkledingadvies
 

SPORT 2000 HOME OF EXPERTS

Of je nu begint met sporten of al een geoefende sporter bent, het kan best wel lastig zijn om te bepalen welke hardloopschoenen, hockeystick of tennisracket het beste bij jou passen. De sportspecialisten van SPORT 2000, jouw HOME OF EXPERT staan, zowel in de winkel als online, klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of het nu gaat om materiaal, schoenen of kleding, onze professionals zijn van alle markten thuis en helpen je maar wat graag bij al je vraagstukken op het gebied van sport en kleding maar ook als het gaat om veiligheid, blessures en analyses ben je bij SPORT 2000 aan het juiste adres. Bekijk onze adviespagina's per sport of laat je persoonlijk adviseren in één van onze winkels bij jou in de buurt.