Naar boven
Fitness
Fitness
Fitness

Fitness

Of je nu aan je conditie wilt werken of je kracht wilt vergroten, met de populaire sport fitness komt het allemaal aan bod. Belangrijk daarbij is dat je de juiste schoenen en kleding draagt. SPORT 2000 heeft een ruim aanbod fitness artikelen en adviseert je graag! Bekijk hier ons fitness advies.
Kies een categorie
Sorteren

Fitness

Train je fit met fitnesskleding van SPORT 2000

Fitness is een van de meest populaire sporten van dit moment en bevat een breed scala aan trainingsmogelijkheden. Je kunt trainen voor kracht, conditie of uithoudingvermogen, binnen in de gymzaal of lekker buiten in het park of op het strand in de vorm van bootcamp. Het grote voordeel van fitness is dat je het overal en op elk moment van dag kunt doen, zelfs thuis. Met onze selectie trainingsaccessoires van Nike, Reebok en Stanno en overige fitnessgewichten tover je je eigen huis binnen no-time om tot gym. 

Andere individuele sporten

Fitness is een sport die je samen met anderen, maar ook prima alleen kunt beoefenen. Het voordeel van een individuele sport is dat je je sportroutine volledig op je eigen agenda kunt afstemmen. Andere individuele sporten naast Fitness zijn hardlopen of yoga. Benieuwd naar deze sporten? Lees er alles over op onze pagina over beginnen met hardlopen en verschillende soorten yoga.


Sportoutfit

Een goede sportoutfit is essentieel voor een succesvolle training. Het is belangrijk dat je voldoende bewegingsvrijheid hebt, schoenen met een goede demping draagt en je kleding moet transpiratievocht afvoeren zodat je temperatuur stabiel blijft. SPORT 2000 heeft een uitgebreid aanbod met sportkleding en helpt je graag met het maken van de goede keuzes. Bekijk hier ons zorgvuldig geselecteerde assortiment met trainingsshirt, sportleggings en tanktops van topmerken als Nike, adidas, Reebok en Under Armour.

Gezonde voeding

Wil jij niet alleen een sportieve, maar ook een gezonde leefstijl? Onze sportspecialisten adviseren je graag! Lees alles over gezonde voeding in combinatie met sporten op onze pagina over gezonde voeding en laat je adviseren over gezond eten bij krachttraining en duursport of lees onze tips over lekker en verantwoord ontbijten.