Naar boven

Wintersport advies

Wintersport

Goed voorbereid op wintersport

Ga je binnenkort op wintersport en wil je straks goed voorbereid bovenaan de piste staan? SPORT 2000 geeft je de belangrijkste tips om optimaal van je wintersportvakantie te kunnen genieten. Doorgewinterde wintersportliefhebbers kennen de do's en don'ts van de sport, maar als je weinig ervaring hebt met skiën of snowboarden, dan is het absoluut aan te raden je goed in te lezen en je te laten adviseren over de juiste uitrusting. Lees hier hoe je blessures kunt voorkomen en waar je op moet letten bij het aanschaffen van ski's, snowboards en de juiste uitrusting. Zo kun je veilig en zelfverzekerd afdalen van die zonovergoten witte hellingen. Kom voor meer wintersport advies langs in een van onze winkels, waar we je graag verder helpen óf bezoek één van onze doorgewinterde wintersport specialisten.

SPORT 2000 wintersportadvies

Bekijk hier ons advies over de do's en don'ts bij wintersport
Bekijk hier ons advies over skiën
Bekijk hier ons advies over snowboarden
Bekijk hier ons advies over skihelmen
Bekijk hier ons advies over skibrillenWintersportkleding

Of je nu gaat skiën of snowboarden, goede kleding is van niet te onderschatten belang voor iedereen die op wintersport gaat. Goede wintersportuitrusting beschermt je lichaam tegen de extreme weersomstandigheden. Ons wintersport advies in een notendop: pak jezelf goed in en draag waterafstotende kleding en handschoenen. Experts raden het drie-lagen-systeem aan, bestaande uit onderkleding, een isolerende tussenlaag en een beschermende bovenlaag. Draag altijd een waterafstotende jas en broek, die je beschermen tegen kou, sneeuw, wind en regen. Draag ook altijd een skibril om je ogen te beschermen tegen de uv-straling van de zon. Maak je outfit af met beschermende handschoenen en een warme muts om comfortabel én in stijl te kunnen genieten van iedere afdaling.

Bekijk hier ons advies over wintersportjassen
Bekijk hier ons advies over ski- en snowboardbroeken
Bekijk hier ons advies over skipully's
Bekijk hier ons advies over wintersport vesten en jacks
Bekijk hier ons advies over thermo ondergoed
Bekijk hier ons advies over wintersport accessoires
Bekijk hier de wintertrends van 2018!

Wintersporten is leuk én sportief, maar de juiste uitrusting is onmisbaar. Wil jij binnenkort op wintersport en advies inwinnen over ski's, snowboards, kleding en accessoires? Voor vragen, wintersport advies en hulp bij de aanschaf van de juiste uitrusting kijk je in ons online aanbod of helpen we je graag verder in een van onze vestigingen!


Bekijk onze Wintersport Collectie