Naar boven

betalen

Er zijn meerdere mogelijkheden om je bestelling in de SPORT 2000 webshop te betalen.

iDEAL
Als je in het bezit bent van een Nederlandse bankpas, kun je er voor kiezen om met iDEAL te betalen. Je doorloopt dezelfde stappen als bij internetbankieren. Vervolgens reken je af in de vertrouwde online betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

 

AfterPay
AfterPay voert voor SPORT 2000 het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt via de digitale factuur betalen tot een bedrag van € 400,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Lees hier de acceptatie en betalingsvoorwaarden van AfterPay.

 

Creditcard
Kies je er voor om per creditcard te betalen, dan word je doorgestuurd naar een beveiligde omgeving waar je jouw creditcardgegevens kunt invoeren. De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa en MasterCard.

 

PayPal
Met PayPal kun je je bestelling direct en eenvoudig betalen. Je komt terecht op een PayPal betaalscherm waar al je betaalgegevens reeds zijn ingevuld.

 

SPORT 2000 Giftcard
De landelijke SPORT 2000 Giftcard is uiteraard ook op de webshop van SPORT 2000 in te leveren. Selecteer jouw gewenste product en selecteer in het bestelscherm de betaaloptie "SPORT 2000 Giftcard". In het volgende scherm zal om het kaartnummer en de internetcode (te vinden onder de kraslaag op de kaart) worden gevraagd. 

Lees hier meer informatie of check je saldo van jouw SPORT 2000 Giftcard

 

SPORT & FIT Cadeaukaart
Wil je met de SPORT & FIT Cadeaukaart betalen dan is het belangrijk dat je de code exact overneemt. Het kan voorkomen dat het bedrag van je bestelling hoger is dan de waarde van je cadeaukaart. Het resterende bedrag kun je middels iDEAL betalen. Bij een retour of annulering wordt het aankoopbedrag teruggestort op de SPORT & FIT Cadeaukaart. Het is dus belangrijk dat je de SPORT & FIT Cadeaukaart bewaart tot dat je je bestelling in goede orde hebt ontvangen. Andere cadeaubonnen van een specifieke winkel kunnen niet online ingewisseld worden, deze zijn alleen te gebruiken bij de winkel van uitgifte.

Lees hier meer informatie of check je saldo van jouw SPORT & FIT Cadeaukaart.

 

MisterCash
Kies je er voor om met MisterCash te betalen, dan word je doorgestuurd naar een beveiligde omgeving van je eigen bank. Daar kun je vervolgens je kaartgegevens invoeren.