betalen

Er zijn meerdere mogelijkheden om je bestelling in de SPORT 2000 webshop te betalen.

iDEAL
Als je in het bezit bent van een Nederlandse bankpas, kun je er voor kiezen om met iDEAL te betalen. Je doorloopt dezelfde stappen als bij internetbankieren. Vervolgens reken je af in de vertrouwde online betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.


Riverty

Je kunt aangeven dat je wilt betalen met Riverty indien je orderbedrag niet hoger is dan je persoonsgebonden limiet bij Riverty en je ouder bent dan 18 jaar. In dat geval ontvang je eerst je bestelling en ontvang je na 4 dagen een factuur per e-mail van Riverty. In de e-mail staan alle betaaldetails. Je kunt het bedrag via internetbankieren aan Riverty overmaken maar je kunt ook gebruik maken van de button in de e-mail. Als je op de button klikt kom je op de beveiligde betaalomgeving van Riverty en kun je met IDEAL betalen.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Voor specifieke vragen van een betalingsafhandeling verwijzen we je naar de klantenservice van Riverty: 020 7 230 270. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar  Riverty.

 Voor het gebruik van Riverty als betaalmethode worden geen extra kosten berekend.

Kort samengevat: je moet minimaal 18+ zijn om van deze dienst te gebruiken. Als je op tijd betaalt, voorkom je extra kosten en zorg je dat je in de toekomst nogmaals gebruik kunt maken van de diensten van Riverty. Door je betaling af te ronden met Riverty, accepteer je de Algemene Voorwaarden en bevestig je dat je de Privacyverklaring en Cookieverklaring hebt gelezen.

Lees hier de acceptatie en betalingsvoorwaarden van Riverty.

 
FreeBees
Je kunt je gespaarde FreeBees op de webshop van SPORT 2000 en in de SPORT 2000 winkels inwisselen.

Webshop: Shop de door jouw gewenste artikelen op www.sport2000.nl en ga vanuit de winkelwagen door naar de kassa. Bij SPAARPUNTEN krijg je de optie om FreeBees in te wisselen en zal er om de inloggegevens van je FreeBees account gevraagd worden. Na een succesvolle inlog is het mogelijk om aan te geven hoeveel FreeBees je zou willen inwisselen. De ingewisselde FreeBees worden direct als korting verwerkt. Mocht de FreeBees korting lager zijn dan het totaalbedrag, dan kun je het resterende bedrag met een andere betaalmethode afrekenen.

Winkels: Bij SPORT 2000 vestigingen kun je met jouw FreeBees-kaart, FreeBees inwisselen. Bekijk hier een actueel overzicht van winkels waar dit mogelijk is.

De FreeBees voorwaarden kun je hier vinden.


Creditcard
Kies je er voor om per creditcard te betalen, dan word je doorgestuurd naar een beveiligde omgeving waar je jouw creditcardgegevens kunt invoeren. De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa Maestro, MasterCard en American Express. Let op: als je met creditcard betaald hebt kan het tot 6 weken duren voor een terugbetaling plaats vindt.

Betalen met Apple Pay
Apple Pay is een betaaldienst van Apple waarmee je betalingen kan doen met Apple-apparaten, zoals iPhone, iPad, Apple Watch en Mac. Op deze manier kun je veilig en gemakkelijk de transactie uitvoeren online en in apps zonder fysieke betaalpassen te gebruiken. Je kunt betalen door te kiezen voor Apple Pay in het betaalproces. Je kunt de betaling bevestigen met Face ID, Touch ID of een toegangscode.

PayPal
Met PayPal kun je je bestelling direct en eenvoudig betalen. Je komt terecht op een PayPal betaalscherm waar al je betaalgegevens reeds zijn ingevuld.

SPORT 2000 Giftcard
De landelijke SPORT 2000 Giftcard is uiteraard ook op de webshop van SPORT 2000 in te leveren. Selecteer jouw gewenste product en selecteer in het bestelscherm de betaaloptie "SPORT 2000 Giftcard". In het volgende scherm zal om het kaartnummer en de internetcode (te vinden onder de kraslaag op de kaart) worden gevraagd. 

Lees hier meer informatie of check je saldo van jouw SPORT 2000 GiftcardSports Gift Card

Sports Gift Card is een nieuwe cadeaubon in Nederland. Deze cadeaubon is het ideale cadeau om te geven aan iedereen die van houdt van sporten, bewegen, een gezonde levensstijl of de nieuwste sportgadgets. Met de Sports Gift Card kun je niet alleen sportkleding en -attributen kopen, maar je kunt hem ook inleveren bij een sportschool of –activiteiten om bijvoorbeeld te trainen met een personal trainer, een dagje te skiën of karten. Het ideale cadeau voor elke sportliefhebber.

Lees hier meer informatie of check je saldo van jouw Sports Gift Card. 


MisterCash

Kies je er voor om met MisterCash te betalen, dan word je doorgestuurd naar een beveiligde omgeving van je eigen bank. Daar kun je vervolgens je kaartgegevens invoeren.

Klantenservice