Adviespagina skipully's

skipully's
Wintersport is geweldig

Een prachtige omgeving, heerlijke frisse lucht, lekker sportief bezig zijn, een gezellige sfeer en met een beetje geluk een lekker zonnetje. Alle ingrediënten zijn aanwezig om een geweldige tijd te hebben tijdens je wintersportvakantie. Om de vakantie helemaal comfortabel en veilig te maken is het belangrijk om over een goede uitrusting te beschikken. Dat begint al met de juiste beschermende kleding. Je denkt daarbij misschien niet meteen aan een skipully, maar dit comfortabele kledingstuk is absoluut onmisbaar voor een geslaagde wintersport vakantie. Lees hier meer over skipully's en laat je overtuigen!

De experts van SPORT 2000 vertellen je graag wat de voordelen van een skipully zijn:

- Een skipully is een speciaal ontwikkeld vest voor de wintersport; je draagt het over je ondergoed en onder je jas.
- Het houdt je lichaam heerlijk warm tijdens koude dagen.
- Skipully's nemen transpiratievocht op, wanneer je fanatiek aan het skiën bent.
- Op zonnige dagen met hogere temperaturen kun je een skipully dragen in plaats van een (te) dikke ski-jas.
- Een skipully is ideaal voor 's avonds bij het haardvuur of tijdens de après ski.
- Last but not least: de nieuwe modellen skipully's van o.a. Falcon en Protest vragen er gewoon om, om gedragen te worden

Maak je outfit compleet

Bij SPORT 2000 kun je terecht voor alle kleding die je bij de wintersport nodig hebt. Maar ook ski's, skibrillen en skihelmen koop je natuurlijk voordelig bij SPORT 2000. Hiermee maak je je outfit voor de wintersport helemaal compleet. Zo ga je niet alleen veilig de berg af, maar ook nog eens super-sportief!

Bekijk onze skipully's