Naar boven
Thermo-ondergoed
Thermo-ondergoed
Thermo-ondergoed

Thermo Ondergoed

Thermo ondergoed zorgt voor een dunne basislaag onder je wintersportkleding, waardoor je lichaam op temperatuur blijft en je ongestoord kunt genieten van een dag op de piste. Meer weten over de juiste wintersportuitrusting? Bekijk onze adviespagina.
Sorteren

Thermo ondergoed

Thermo ondergoed is gemaakt om de bestaande lichaamswarmte vast te houden. Je draagt het als basislaag onder je wintersportkleding, voor extra warmte en afvoer van transpiratievocht. Des te dikker de thermolaag, des te meer lucht er wordt vastgehouden en hoe warmer het is. Hoe dunner en strakker de thermokleding, des te sneller kan zweet worden afgevoerd.
Thermo ondergoed is er in verschillende soorten en maten. Merken als Craft en Under Armour maken vooral gebruik van synthetische materialen die bedoeld zijn om in te sporten als het buiten koud is. Thermo ondergoed gebruik je 's winters lang niet alleen tijdens de wintersport voor skieën of snowboarden, maar komt ook heel goed van pas bij bijvoorbeeld hardlopen en bootcamplessen met lage buitentemperaturen.
Het ondergoed met thermo functie is meestal naadloos of heeft platte naden waardoor het een comfortabel draagcomfort heeft en je nauwelijks voelt dat je het aan hebt. het houdt je lichaam warm en voert zweet af, waardoor je comfortabel blijft en ongestoord kunt genieten van het buiten sporten.