Naar boven

Zwembroek kopen? Bekijk ons brede assortiment zwembroeken

Of je nu wedstrijden zwemt of gewoon recreatief een beetje heen en weer trappelt in een meer of de zee, een goede zwembroek is in ieder geval belangrijk. Hij moet goed zitten, licht in gewicht zijn en als het even kan nog een leuk design hebben ook. Als je een zwembroek uit het assortiment van SPORT 2000 kiest, voldoet deze in ieder geval aan de gestelde voorwaarden. Bij ons vind je veel verschillende modellen in alle kleuren en maten, zodat er voor iedereen wel iets tussenzit. Ook voor andere zwemspullen, zoals slippers en bikini's, kun je bij ons terecht.

Voordelen van onze zwembroeken

Het dragen van een zwembroek van SPORT 2000 biedt enkele voordelen. Deze hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet om het makkelijk te maken:

  • Gemaakt van Infinitex, een stof die erg licht is en daardoor het draagcomfort bevordert
  • Sneldrogend materiaal, zodat je binnen aanzienlijke tijd een droge broek hebt
  • Verkrijgbaar in diverse modellen, ontwerpen en maten. Van klassiek tot modern
  • Kwalitatieve merken zoals Adidas en Nike, dus de kwaliteit is gegarandeerd

Van simpel zwart tot felle kleuren

Een zwembroek moet goed zitten en er leuk uitzien. In ons assortiment vind je ze in veel verschillende kleuren, zoals blauw, groen, oranje en rood. Voor wie het graag simpel houdt is er een effen zwembroek verkrijgbaar in het blauw of zwart. Het is belangrijk om een goede maat te kiezen. De maattabel biedt ondersteuning bij twijfel.

Bekijk onze zwembroeken

 


TEST TEST TEST