Naar boven

Start van het voetbalseizoen

Gratis bal bij voetbalschoenen vanaf €30
I AM HOME AGAIN. HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN KOMT ER WEER AAN!

Opgepepte groene grasvelden bij de clubs, een zomerstop die bijna op zijn eind raakt, we staan weer met zijn allen te popelen om met plezier te trainen, fanatiek wedstrijden te voetballen, langs de lijn te supporten of gezellig in de kantine te zitten.

Of je deze populaire volkssport nu met plezier, met ambitie òf met allebei beoefent, je hebt de beste spullen nodig om jouw spelplezier te verhogen, je prestaties te verbeteren en blessures te voorkomen.


Shop Voetbalschoenen
PERSOONLIJK ADVIES BIJ SPORT 2000

Wil jij binnenkort beginnen met voetballen of zijn jouw voetbalschoenen nodig aan vervanging toe?

De experts van SPORT 2000 willen jou graag adviseren en laten jou zien welke voetbalschoenen, kleding en accessoires voor jou het beste zijn. Voor persoonlijk en betrouwbaar advies kun je terecht in onze winkel. Bekijk hier welke SPORT 2000 winkel bij jou in de buurt zit!

Je kunt ter voorbereiding hier ons blog lezen over hoe jij jouw beste voetbalschoenen kunt uitzoeken of bekijk hier onze handige video's van onze voetbalexpert Larissa. 

Vind jouw winkel
BEKIJK DE COLLECTIES MET ALLERNIEUWSTE VOETBALSCHOENEN

Zowel Nike als adidas en Puma komen dit seizoen met de allernieuwste voetbalschoenen met te gekke kleurencombinaties en professionele performance! Je bekijkt de gloednieuwe collecties van Nike, adidas en Puma hieronder. Wat is jouw favoriet?


 
 
NIKE READY PACK

Ben jij al READY voor het nieuwe seizoen? Met het nieuwe PACK voetbalschoenen van Nike ben jij dat zeker! De Phanthom, de Zoom Air Vapor en Tiempo voetbalschoenen zijn er in contrastrijke kleuren of in basic mooi zwart. Lets get READY!

SHOP NIKE
ADIDAS CRAZYRUSH PACK

Sneller dan snel, sneller dan snelst! Met de nieuwste voetbalschoenen van adidas ben jij jouw tegenstander 100% te snel af. De X Crazyfast voor ultieme speed en de Predator voor optimale schotkracht, in felle kleuren of in zwart.

SHOP ADIDAS
PUMA BREAKTHROUGH PACK

Wordt dit jouw doorbraakseizoen? Wordt jij die tegenstander waar niemand voorbij komt, die iedereen te snel af is? Met de nieuwe ULTRA & FUTURE speel jij een next level. In kleur of in zwarte uitvoering, waarin breek jij door?

SHOP PUMA
 
 
DIGITALE FOLDER

Laat je inspireren door onze digitale folder een overzicht van de nieuw collecties van verschillende topmerken, zoals Nike, adidas en Puma zodat jij het beste uit jezelf kunt halen als voetballer. Meer producten vind je in de shop of breng een bezoek aan een SPORT 2000 winkel in jouw buurt.


BEKIJK VOETBALFOLDER
DE BESTE KEUZE VOOR JOU!

Onze voetbalexperts adviseren jou graag wat de beste voetbalschoenen en voetbalkleding is. Lees ons blog: ‘De beste schoen voor jou’ of bekijk onze video’s van voetbalexpert Larissa waar je allemaal aan kunt denken en kom naar de winkel voor een persoonlijk advies van ons deskundig personeel.


BEKIJK ADVIESVIDEO'S
TEAMWEAR

De Teamwearbrochures van Nike en adidas staan boordevol comfortabele sportkleding van de meest innovatieve materialen. Erop gericht om jou én jouw team beter te laten presteren op het veld! Wil jij de teamkleding personaliseren? Vraag in jouw SPORT 2000 winkel naar de mogelijkheden van bedrukking.


BEKIJK TEAMWEAR
 

SPORT 2000 - HOME OF EXPERTS
Voetbal is… zoveel meer dan trappen tegen een bal. Het is plezier met je vrienden hebben, ambities tot leven laten komen, gezelligheid, support en sportiviteit op en om het veld.

 
 


Voetbal is...je weer thuis voelen bij SPORT 2000- Home of Experts