Naar boven

Start van het voetbalseizoen

Het nieuwe voetbalseizoen komt er aan!

Opgepepte groene grasvelden bij de clubs, een zomerstop die bijna op zijn eind raakt, we staan weer met zijn allen te popelen om met plezier te trainen, fanatiek wedstrijden te voetballen, langs de lijn te supporten of gezellig in de kantine te zitten.

Of je deze populaire volkssport nu met plezier, met ambitie òf met allebei beoefent, je hebt de beste spullen nodig om jouw spelplezier te verhogen, je prestaties te verbeteren en blessures te voorkomen.

Shop Voetbal
Persoonlijke advies bij SPORT 2000

Wil jij binnenkort beginnen met voetballen of zijn jouw voetbalschoenen nodig aan vervanging toe?

Wij van SPORT 2000 Home of Experts willen jou adviseren en laten jou graag zien welke voetbalschoenen, kleding en accessoires voor jou het beste zijn. Voor persoonlijk advies kun je terecht in onze winkel. Bekijk hier welke SPORT 2000 winkel bij jou in de buurt zit!

Vind jouw winkel
Bekijk de allernieuwste voetbalcampagnes

Zowel Nike als adidas en Puma komen dit seizoen met de allernieuwste voetbalschoenen met te gekke kleurencombinaties en professionele performance! Je bekijkt de gloednieuwe collecties van Nike, adidas en Puma hieronder. Wat is jouw favoriet?


 


Home of Experts - Services
Digitale folder

Ook dit jaar hebben wij een mooie collectie producten van verschillende topmerken, zoals Nike, adidas en Puma zodat jij het beste uit jezelf kunt halen als voetballer.

Bekijk folder
Voetbal advies

Wij adviseren jou graag wat de beste voetbalschoenen en voetbalkleding is. Lees in het blog: ‘De beste schoen voor jou’ waar je allemaal aan kunt denken en kom naar de winkel voor een persoonlijk advies van ons deskundig personeel.

Lees verder
Teamwear

De Teamwear brochures van Nike en adidas staan boordevol comfortabel zittende sportkleding, gemaakt van de meest innovatieve materialen, die erop gericht zijn om jou én jouw team beter te laten presteren tijdens het sporten!

Bekijk Teamwear
 

SPORT 2000 - HOME OF EXPERTS
Voetbal is… zoveel meer dan trappen tegen een bal. Het is plezier met je vrienden hebben, ambities tot leven laten komen, gezelligheid, support en sportiviteit op en om het veld.

 
 
Voetbal is...je thuis voelen bij SPORT 2000- Home of Experts