Adviespagina Sport BH

 
Pegasus 40
DE BESTE SPORTBEHA VOOR JOU

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen tegen sportende dames: draag tijdens het sporten altijd een sportbeha. Of je nu een intensieve workout doet of een ontspannen yogales volgt, een sportbeha is een absolute must! 

Met een goede sportbeha voelt het sporten fijner en krijgen jouw borsten de ondersteuning die ze nodig hebben. Wanneer je de verkeerde of zelfs geen sportbeha draagt kun je ongemak of pijn ervaren en heb je een verhoogd risico op het oprekken van de huid en het weefsel. Iets wat helaas onherstelbaar is en hangende borsten veroorzaakt.  

Met de juiste sportbeha heb je dit allemaal niet! Daarom adviseren wij jou graag over welke sportbeha het beste bij jou past, zodat je comfortabel en met plezier kunt sporten. 

BEKIJK COLLECTIE

  


Pegasus 40 hardloopschoenen
PERSOONLIJK ADVIES VAN DE EXPERT

Onze SPORT 2000 expert Stephanie verteld in een advies video een aantal belangrijke aspecten over sportbeha’s. Zoals bijvoorbeeld over onze verschillende supportlevels binnen de collectie sportbeha’s en welke beha je draagt bij welke sport. 

HIGH, MEDIUM & LOW SUPPORT 
De 3 levels; high, medium en low, geven duidelijk en overzichtelijk aan welke sportbeha je zou moeten dragen en wat de eigenschappen zijn van zo’n sportbeha. Ook geeft Stephanie tips waar je op kunt letten tijdens het passen van een sportbeha. 

Bekijk de adviesvideo om jezelf te oriënteren en wees welkom in één van onze SPORT 2000 winkels voor een uitgebreid en persoonlijk advies van onze experts. 

BEKIJK ADVIESVIDEO

 
HIGH SUPPORT

Voor hoge intesiteit sporten; zoals bijvoorbeeld hardlopen, voetbal, tennis en hockey, hebben je borsten maximale compressie en optimale ondersteuning nodig

SHOP HIGH SUPPORT
MEDIUM SUPPORT

Bij sporten met een medium intensiteit zoals o.a. fietsen, skiën en flink door wandelen hebben je borsten lichte compressie nodig en gemiddelde ondersteuning

SHOP MEDIUM SUPPORT
LOW SUPPORT

Yoga en lichtwandelen doe je met een low support sportbeha. Voor deze lage intensiteit sporten hebben je borsten minimale ondersteuning nodig maar wel comfort

SHOP LOW SUPPORT