Naar boven
Bikinibroekjes
Bikinibroekjes
Bikinibroekjes

Bikinibroekjes

Bikinibroekjes zijn er in alle soorten en maten. Voor elk figuur is er een passend model te vinden. Klik hier voor meer advies over badmode en bekijk ook eens onze pagina met overige strandkleding waar je leuke kleding vindt, dat je gemakkelijk over je bikini aan kunt trekken.
Sorteren

Bikinibroekjes

Bikini's voor elke vrouw

Vrouwen zijn er in alle soorten en maten en voor al die vrouwen wil SPORT 2000 een passende bikini kunnen aanbieden. Tenslotte verdienen alle vrouwen het om happy en zelfverzekerd op het strand te liggen in de badmode van hun keuze! Met een ruim assortiment uiteenlopende merken als Speedo,Tweka, Protest, TC WOW en Lingadore, is het SPORT 2000 gelukt om een een brede collectie badmode te presenteren, voor elk wat wils!

Voor elk figuur een passend bikinibroekje
Wil je lekker bruin worden dan kies je voor een laag model met dunne strikbandjes aan de zijkant. Wil je 'probleemzones' subtiel bedekken? Kies dan voor een broekje met een hoge tailleband, ruches of een drukke print. Voor wat meer bedekking kies je voor een sportiefbikinibroekje met pijpjes.

Mix & Match Bikini's
Een trend die zich uitstekend leent voor het samenstellen van een persoonlijke set is de Mix&Match trend. Stel zelf je ideale bikiniset samen door de bikinitop en het bikinibroekje die het beste bij jouw maat en figuurt passen, te combineren. Dames met lef combineren zelfs modellen met verschillende prints en kleuren tot een unieke bikiniset. Met de Mix&Match trend ben je  gegarandeerd van een originele en pesoonlijke set. Bekijk hier de Protest Mix&Match collectie.

Bikini's online bestellen
Voorkom dramatische situaties in te kleine pashokjes met slecht licht en bestel je bikinisets gewoon online bij SPORT 2000.  Je bestelt ze eenvoudig en 24/7 online op onze webshop. Na levering pas je de sets op een rustig moment, gewoon thuis. Betalen doe je achteraf met Afterpay en bestellingen die onverhoopt toch niet aan de verwachtingen voldoen, ruil of retourneer je zonder problemen!