Zwemmen advies

Of je nu gaat zwemmen voor je plezier of voor een training of een wedstrijd, bij SPORT 2000 vind je alles wat je nodig hebt. Badkleding is er in alle kleuren en maten. Van bikini’s tot aan badpakken en van zwembroeken tot aan zwemslips van merken als Speedo, Protest, O’Neill en Brunotti. Combineer deze met bijpassende zwembrillen of badmutsen. Alles voor optimaal zwemplezier!
Als jouw HOME OF EXPERTS adviseren we je graag zodat je de juiste keuze maakt en lang plezier zult hebben van je aankoop. 


Badkleding advies
Bij het aanschaffen van badkleding is een goede pasvorm belangrijk, door de flexibele stof heb je genoeg bewegingsvrijheid. Als je een fanatieke zwemmer bent, is functionele badkleding ideaal, maar ook als je recreatief zwemt of nieuwe zwemkleding voor je vakantie wilt aanschaffen, kun je natuurlijk bij SPORT 2000 terecht!

Lees meer advies over bikini's
Lees meer advies over bikinitops
Lees meer advies over badpakken
Lees meer advies over zwembroeken
Bekijk hier de Protest Mix&Match Collectie

Badkleding Accessoires
Een belangrijke aanvulling op je badkleding zijn functionele accessoires zoals zwembrillen en badmutsen, die je prestaties in het water enorm kunnen verbeteren en daarnaast ook nog andere voordelen hebben.

Zwembril
Een zwembril is leuk voor kinderen om onder water te kunnen kijken, maar is ook een functioneel accessoire dat tijdens wordt ook voor wedstrijden gebruikt. Ga je een dagje zwemmen en schijnt de zon erg fel? Dan zijn er ook zwembrillen die je ogen beschermen tegen de UV-stralen.

Badmuts
Het gebruik van een badmuts heeft veel voordelen:
-Door een badmuts heb je een meer gestroomlijnde zwemhouding en minder weerstand waardoor je sneller door het water gaat.
-Het komt het de conditie van je haar ten goede; een badmuts beschermt je (geverfde!) haar tegen het chloor in het zwembadwater.
-Het is hygiënisch; met een badmuts verlies je geen haar en transpiratievocht. 


Topmerken bij SPORT 2000
Onze collectie met badmode wordt met zorg uitgezocht. We volgen de laatste trends op het gebied van badmode en zoeken naar collecties met de nieuwste technologiën, duurzame, chloorbestendige materialen en goede kwaliteit. We hebben onze badmodecollecties van topmerken voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze hier.

Bekijk de adidas collectie
Bekijk de Brunotti collectie
Bekijk de Protest collectie
Bekijk de Lingadore collectie
Bekijk de TC WOW collectie
Bekijk de O'Neill collectie
Bekijk ons complete assortiment badmode