Corona-proof sporten-Welke sport past het beste bij jou?

In deze periode van social distancing heb je ineens veel tijd over. Je werkt vanuit huis, hebt geen reistijd, geen afspraken, geen etentjes en geen verjaardagen. We raden je dan ook aan de tijd die je over hebt te investeren in jezelf. In je gezondheid. Er zijn genoeg manieren om te blijven bewegen, zowel binnen als buiten! Buiten sporten was nog nooit zó fijn en het is ook meteen goed voor je stemming. Je werkt aan de conditie van hart en longen, aan je afweersysteem en wordt fit(ter). Welke van onderstaande sporten past bij jou?

InlineskatenBen jij iemand die houdt van snelheid en van wat spanning? Helemaal terug van weggeweest is het inlineskaten. Inline skating is een superleuke manier om buiten lekker in beweging te zijn. Als je het nog nooit gedaan hebt, is  het misschien even oefenen maar als je het eenmaal onder de knie hebt, hoef je alleen nog maar te genieten van de snelheid waarmee je door de natuur rolt. Met de juiste bescherming staat niks meer in de weg voor een lange lente en zomer op inline skates. Ook helemaal te gek voor kids! Bekijk ook eens de video van Personal Trainer Chantal met handige tips om te starten met inline skating.

 

 

Personal TrainingHou jij van heel veel variatie, 1 op 1 aandacht en effectieve workouts om je figuur mee te verbeteren? Denk dan aan Personal Training. Nee we bedoelen niet de kostbare Personal Training in een sportschool maar Personal Training thuis. In je eigen woonkamer en helemaal kosteloos. We hebben namelijk een heel gaaf initiatief gelanceerd, Personal Training. Iedere dag heeft onze Personal Trainer Chantal een nieuwe oefening van je in petto, om aan conditie te werken, spieren te verstevigen en soepeler te worden. Doe iedere dag 1 workout video of combineer een aantal video’s voor een complete workout. Je zult je in een paar weken tijd een stuk fitter voelen! Daarnaast is onze Personal Trainer beschikbaar voor al jouw vragen, die je kunt stellen in de comments onder de video’s op social.

Schaf een aantal basis materialen aan zoals een springtouw, dumbells en een resistance band of tube, zodat je thuis een mini homegym creëert. Tip: doe je workouts buiten. In je tuin, op je terras of op een grasveldje buiten. Even lekker het huis uit en de wind en zon voelen op je huid!

 

Hardlopen


Wil je trainen op een moment dat jou uitkomt? Werk je graag aan je conditie? Vind je alleen trainen het fijnst? Heb je er dan weleens aan gedacht om aan hardlopen te beginnen? De perfecte manier om lekker in de frisse buitenlucht aan je conditie te werken op een moment dat jou uitkomt. Hardlopen, iedereen kan het. Het enige wat je mentaal nodig hebt, is discipline en doorzettingsvermogen. En daar hoef je heus niet mee geboren te worden. Een paar goede hardloopschoenen en comfortabele, ademende kleding is de basis van jouw nieuwe sport. Met een basis investering kom je eigenlijk al heel ver. Belangrijk is dat je in ieder geval een goede voorbereiding treft voordat je gaat hardlopen. In deze blog geven je vijf tips hoe jij een vliegende start kunt maken!

 

Welke sport past bij jou? Laat het ons zeker even weten, we zijn benieuwd!
Onze winkels zijn open en we staan klaar om je persoonlijk te adviseren. Ook online vind je op onze website heel veel tips, adviezen, video’s en producten om te starten met jouw nieuwe sport. Enjoy!