Naar boven

Personal Training Blog


Nu jij waarschijnlijk meer tijd thuis doorbrengt dan ooit, is het belangrijk om te blijven bewegen. SPORT 2000 helpt je daar graag bij! Met de Personal Training Blog krijg je handige tips waarmee je op weg geholpen wordt om lekker veel te bewegen, in en om het huis. Bovendien zijn alle sportartikelen en kleding direct te bestellen op onze webshop. Kan je niet wachten om te beginnen? Ga dan direct door naar de Personal Training Video's en begin vandaag nog met trainen!

Personal Training Video's

Inspiratie nodig bij het thuis trainen? Onze eigen SPORT 2000 Personal Trainer Chantal geeft door middel van twintig korte video's de nodige Tips&Tricks voor een effectieve workout, vanuit haar eigen woonkamer.

Bekijk video's
 
Blog #1 Hardlopen

Starten met hardlopen? Met deze 5 tips heb jij een vliegende start!

Lees meer
 
Blog #2 Shop lokaal!

Shop bij de lokale winkels bij jou in de buurt. Sport vanuit huis en support je tegelijkertijd jouw lokale (sport-) winkel!             

Lees meer
 
Blog #3 Zo word je fit in je eigen woonkamer

Hoog tijd voor een workout! Met deze 5 attributen word jij lekker fit in je eigen woonkamer.

Lees meer
 
Blog #4 Skeeleren

Een hele leuke manier om fit te blijven én een frisse neus te halen, alleen of samen, lekker skeeleren!                                                                  

Lees meer
 
Blog #5 Oefeningen met de kids

hardlopen met kids, het aangaan van de vele online challenges, een avondwandeling...Lees alles over de bewegen samen met de kinderen.

Lees meer
 
Blog #6 Killerbody

Hoe werk je aan een killerbody die het hele jaar door "summerproof'' is? Wordt topfit met deze oefeningen en voedingsadviezen.                                             

Lees meer
 
Blog #7 Zo blijf je in beweging!

Blijf in beweging en stimuleer je immuunsysteem. Lees alles over cardio oefeningen voor hart en longen zodat jouw conditie op peil blijft!

Lees meer
 
Blog #8 De fijnste Homewear

Welke kleding trek je aan als je thuis werkt en thuis sport? Bekijk de fijnste homewear om aan trekken tijdens het thuiswerken en het sporten.

Lees meer
 
Blog #9 Zo zet je 10.000 stappen per dag

Vind je wandelen saai? Er zijn verschillende apps ontwikkeld om je dagelijkse loopje een stuk uitdagender te maken! 

Lees meer
 
Blog #10 Corona-proof sporten

Een wereldwijd virus heeft grote gevolgen maar is geen excuus om te stoppen met sporten. Bekijk welke sporten je allemaal nog wél kunt beoefenen!

Lees meer
 
Blog #11 Hardlopen: goed voor lichaam en geest

Wil jij na een (thuis-) werkdag even goed je hoofd leegmaken? Hardlopen is de perfecte manier om zowel je lijf als je hoofd te ontspannen.

Lees meer