Teamwear


ASICS NIMBUS 25
HOME OF TEAMWEAR : VOOR BEDRIJVEN, CLUBS & EVENEMENTEN 

Voel de teamspirit met een profi teamlook. Je staat al 1-0 voor op jouw tegenstander wanneer je met jouw team strak in dezelfde sportkleding het veld op komt lopen!

Heb jij binnenkort met jouw bedrijf een sportief teamuitje gepland staan? Is jouw sportteam wel toe aan een nieuwe outfit of doe je mee aan een groepsevenement?

In onze shop vind je allerlei comfortabel zittende sportkleding gemaakt van de meest innovatieve materialen en van verschillende merken, die erop gericht zijn om jou en jouw team beter te laten presteren tijdens het sporten.

Shop nu!

  


Teamwear
SPONSORING & BEDRUKKING

Personaliseer jouw teamkleding met je naam, een sponsorlogo en/of een rugnummer. Hoe mooi staat het als jullie als één team het veld betreden, dan maak je pas indruk.

Vraag in de winkel naar de verschillende mogelijkheden, prijzen en hoe het werkt of bekijk de informatievideo hier en vraag een offerte aan.

Vraag offerte
 
Nike teamwear
NIKE TEAMWEAR

De Nike dri-fit technologie en het gebruik van 100% gerecyclede materialen zorgen voor lekker zittende sportkleding tijdens het sporten. Het materiaal werkt zweetafvoerend, het verdampt snel en houdt je droog, zodat jij je volledig op jouw prestatie kunt focussen. De smalle pasvormen van Nike teamwear zitten als gegoten en het elastische materiaal zorgt voor optimale bewegingsvrijheid tijdens het sporten.

NIKE TEAMWEAR
adidas teamwear
ADIDAS TEAMWEAR

Ga perfect uitgerust het nieuwe seizoen in met de teamwear sportkleding van adidas. Het lichtgewicht Aeroready materiaal is niet alleen vochtafvoerend, het houdt je warm en droog zodat jij volledig kunt opgaan in het spel. Verder is het gemaakt van 100% gerecyclede materialen waarmee adidas een mooie stap zet om een einde te maken aan plastic afval.

ADIDAS TEAMWEAR
Vind jouw sport2000 winkel
VIND JOUW SPORT2000 WINKEL

De 59 SPORT 2000 winkels zitten verspreid over Nederland. Vind jouw lokale SPORT 2000 winkel en ga langs voor persoonlijk advies & hulp met het uitzoeken van de juiste teamwear voor jou en/of jouw team.VIND JOUW WNKEL
 
c