SPORT 2000 BRABANT SPORTS BOXTEL
SPORT 2000 BRABANT SPORTS BOXTEL

SPORT 2000 BRABANT SPORTS BOXTEL

Over SPORT 2000 BRABANT SPORTS BOXTEL

Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben in de sportbranche zijn Bas Bijnen & Joop Seegers op 30 april 2010 gestart met Brabant Sports. Brabant Sports onderscheidt zich door functionaliteit en gedegen vakkennis. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht en service. En daarin gaan we ver.
Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Wij zijn van mening dat tevreden klanten terugkomen. En we zien u graag terug.

Als specialisatie vindt u in onze winkel alles op het gebied van onder andere tennis, voetbal en hockey. Maar ook alle andere sporten en de daarbij behorende artikelen zijn bij ons ruimschoots vertegenwoordigd. In onze moderne en goed verzorgde winkel treft u daarvan dan ook een uitgebreid assortiment aan van alle bekende merken. Ook voor modieuze sport- en vrijetijdskleding en voor een ruim aanbod in accessoires bent u bij ons aan het juiste adres.
Voor sportverenigingen, scholen en bedrijven zijn we graag een betrouwbare partner en leverancier als het gaat om de levering van sportmaterialen, promotionele- en teamkleding. Wij geven altijd een ‘op maat' advies. Overtuig uzelf en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Wij kijken uit naar uw bezoek en heten u van harte welkom in onze winkel in Boxtel.

 
 
 


 

 
 

Andere filialen in de buurt

Rijkesluisstraat 17
5688 EC Oirschot
(+/- 15.1km)
Aa-Veste 1
5462 CZ Veghel
Tongelresestraat 266
5613 DV Eindhoven