SPORT 2000 SPORTHUIS OLYMPIA VELDHOVEN
SPORT 2000 SPORTHUIS OLYMPIA VELDHOVEN
SPORT 2000 SPORTHUIS OLYMPIA VELDHOVEN

SPORT 2000 SPORTHUIS OLYMPIA VELDHOVEN

Over SPORT 2000 SPORTHUIS OLYMPIA VELDHOVEN

SPORT 2000 OLYMPIA SPORTHUIS bestaat sinds 1964 en is gevestigd aan de Dorpstraat in Veldhoven. Wij zijn in 50 jaar uitgegroeid tot een sport-speciaalzaak met kwaliteitsproducten op het gebied van tennis, voetbal, wintersport, hockey, hardlopen en badkleding. Met een oppervlakte van 600m² bieden we hierin een groot assortiment.

Onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers staan voor u klaar om u professioneel advies te geven over alle producten waar zij als team achter staan. Kom eens vrijblijvend langs, de koffie staat klaar. Op ons eigen parkeerterrein kunt u uw auto gratis voor de deur parkeren. SPORT 2000 OLYMPIA SPORTHUIS is dé sportwinkel die staat voor kwaliteitsproducten, sportkennis en persoonlijk advies. Al 50 jaar betrokken in Veldhoven!

 

Wintersportspecialist
Skischoenen op maat, zolen op maat en advies over ski’s; daar nemen we graag de tijd voor en natuurlijk helpen we iedereen zo goed mogelijk.
Daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid tot het maken van een afspraak. Zo kunnen we de drukte wat beter verdelen.
Een afspraak maken is niet verplicht, we helpen je ook graag als je spontaan binnen komt lopen maar dan kan je wel langer moeten wachten…

Maak hier gemakkelijk online een afspraak.

Heb je vragen? Bel ons gerust, we helpen je graag!

Andere filialen in de buurt

Tongelresestraat 266
5613 DV Eindhoven
Rijkesluisstraat 17
5688 EC Oirschot
(+/- 18.8km)
Veestraat 16 A
5701 RC Helmond