Puma Phenomenal Pack

ENTER PHENOMENAL

Gewoon voetballen? Dat is zo voorspelbaar! Zet de nieuwe standaard en maak van jezelf een fenomeen op het veld. Met de vernieuwde FUTURE en ULTRA voetbalschoenen, boordevol verbeteringen, speel je sneller en behendiger dan ooit, om je tegenstanders te overtreffen.

Laat je inspireren door topvoetballers als Neymar Jr., Memphis Depay en Cody Gakpo. Welke unieke speelstijl kies jij?

Shop Phenomenal Pack

FUTURE FITS DIFFERENT

FUTURE

De nieuwste FUTURE voetbalschoen is gemaakt voor spelers die het verschil maken op het veld. De toekomst begint bij jou! Dankzij het FUZIONFIT360 bovendeel past de schoen zich dynamisch aan de vorm van je voet. Zo kun jij de volledige 90 minuten van de wedstrijd vertrouwen op je schoenen en explosieve bewegingen maken om je tegenstander weg te spelen.

ULTRA

Net wanneer je denkt niet sneller te kunnen sprinten, doe je dat wel met de opnieuw ontworpen ULTRA voetbalschoenen. Het lichte ULTRAWEAVE bovendeel tilt deze schoen zijn snelheid en versnelling naar het volgende niveau. Het gebruik van PWRTAPE haalt inspiratie uit de anatomie van je voet en biedt natuurlijke ondersteuning voor snelle veranderingen van snelheid en richting op het veld!

Shop Future & Ultra


 Maak fenomenaal jouw standaard met het nieuwe Phenomenal Pack van PUMA 
 
puma future
Future

Voor spelers die het verschil maken en tegenstanders te slim af zijn. De toekomst begint bij jou!


 

Shop Future
 
puma ultra
Ultra

Til jouw versnelling naar het volgende niveau met de opnieuw ontworpen ULTRA voetbalschoenen!


 

Shop Ultra
 
puma
PUMA Collectie

De nieuwe modellen; FUTURE en ULTRA, komen uit het nieuwe Phenomenal Pack. Shop hier de rest van de voetbalcollectie van Puma.


 

Shop PUMA
 
zoek sport2000 winkel
Vind jouw winkel

SPORT 2000 heeft 59 winkels door heel Nederland. Ontdek jouw dichtstbijzijnde SPORT 2000 winkel en kom langs voor deskundig advies en ondersteuning bij het vinden van de perfecte voetbalschoenen voor jou!


Zoek winkel