Fitnessschoenen Strength

Strenght

De Strength fitnessschoenen zijn gemaakt voor krachtige workouts met statische bewegingen, zoals squats, lunges en deadlifts, en voor extra steun rondom de enkels. Bij deze workouts heb je weinig demping in de zool nodig, zodat je geen kracht hoeft in te leveren door instabiliteit.
Wanneer je op dempende zolen gaat krachttrainen, is de kans op blessures groter omdat je enkelbanden en kniebanden zwaarder belast zullen worden.
Strength fitnessschoenen hebben daarom stugge en platte zolen, waarmee je in elke houding krachtig kunt staan en meer energie uit al je spieren kunt halen. De dunnere zool maakt het liften van gewicht gemakkelijker. Ook is de neus van de schoen wijder voor meer ruimte bij de tenen. Dat biedt de mogelijkheid om je tenen te spreiden om de druk te verdelen en stabieler op de ondergrond te staan.

Shop Strength Fitnessschoenen
 

Energy

Herken jij je workout niet in bovenstaande beschrijving? Dan ben je waarschijnlijk een ander type sporter, die ook een ander type fitnessschoenen nodig heeft. Ga terug naar onze adviespagina en lees alles over de Energy of de Allround Fitnessschoenen.

Lees meer