ASICS Running

SHOP ASICS Running

ASICS test en ontwerpt al meer dan 70 jaar lang de meest betrouwbare en geavanceerde hardloopschoenen en kleding voor dames en heren. Of het nu gaat om marathons, trailrunning of loop jij het liefste in de sportschool op de loopband? In ons uitgebreide ASICS assortiment aan hardloopuitrusting vindt je wat past bij jouw hardloopstijl! 
 
Het kiezen van de juiste hardloopschoenen en kleding is cruciaal om veilig, ontspannend en blessurevrij te kunnen hardlopen. Wil jij weten welke hardloopschoenen het beste bij jou passen? Doe dan de online ShoeFinder of ga langs bij een van onze Running Experts voor een loopanalyse en vindt de perfecte schoen!

Shop ASICS
Running blog

Eindelijk besloten om te gaan hardlopen, alleen geen idee waar je moet beginnen? Meedoen aan een leuk running event, maar onzeker over je hardloopprestaties? Geen nood! Je hebt de eerste stap al gezet en de experts van SPORT 2000 helpen je graag bij de volgende stap. Tenslotte is dat precies wat je moet doen bij hardlopen: de ene stap na de andere. 
 
Bekijk hier onze uitgebreide tips en adviezen voor het beginnen met hardlopen en voorkom een valse start!

Running blog
 
 
GEL-KAYANO 29

Een echte schoen voor de lange afstand hardlopers. Het lage profiel, de balans en stabiliteit die in de ASICS GEL-KAYANO™ zit, maakt de ideale hardloopschoen voor op de weg en op loopbanden. De schoen maakt ook veelvuldig gebruik van de GEL™â€¯technologie om comfort te bieden aan je voeten en hierdoor elke stap te beschermen.

Lees meer
GEL-CUMULUS 24

De ASICS GEL-CUMULUS™ schoenen zijn voor de neutrale hardlopers. Je voet landt op de hiel, rolt af en vervolgens zet je je af met de voorkant van je voet. Je voet zal veerkrachtig en gedempt op het asfalt rennen. Deze collectie maakt tevens gebruik van de GEL™ kussens, ontworpen om jou het gevoel te geven dat je op wolken rent.

Lees meer
GEL-NIMBUS 24

Een van de meest betrouwbare hardloopschoenen is toch wel de ASICS GEL-NIMBUS™. Deze schoen wordt aangeraden door miljoenen hardloop experts. Het comfort en de kwaliteit, mede dankzij de GEL™ technologie, maakt dat deze schoen op lange afstanden een maximale vulling en veerkrachtigheid biedt.

Lees meer
 
 

GT-2000 10 MK

Zoek je de beste ondersteuning tijdens het hardlopen, dan is de GT-2000 een schoen die je op elke afstand ondersteunt. De GT-2000™ 10 MK is gemaakt van duurzame lichtgewicht materialen die je voet omhullen met comfort. Deze schoen garandeert perfecte stabiliteit tijdens elke stap die je zet, hij biedt blijvend comfort voor lichaam en geest.

Lees meer
 
 
 
 
SMSB-hub / FF blast

‘Hardlopen is meer dan een work-out of wedstrijd’, het vertrekpunt van ASICS. Simpel en sterk. Je werkt niet alleen aan je fysieke fitheid maar ook aan je mentale gezondheid. Als je jezelf pusht wordt je gelukkiger, daar staat Sound Mind, Sound Body™ voor. De lijfspreuk van ASICS.  
ASICS is een acroniem voor “Anima Sana In Corpore Sano”, een citaat van de Romeinse satiredichter Juvenalis. Wat vanuit het Latijns vertaald betekent: "Een gezonde geest in een gezond lichaam".

Lees meer
Shoefinder

Ben jij op zoek naar jouw perfecte paar hardloopschoenen? De SPORT 2000 ShoeFinder helpt jou! 
Door middel van selectievragen analyseren wij jouw voorkeuren op het gebied van hardlopen en kunnen we aan de hand van jouw antwoorden de perfecte selectie hardloopschoenen adviseren.  
Wil je liever persoonlijk contact en extra advies? Dan adviseren we je om de dichtstbijzijnde SPORT 2000 winkel te bezoeken voor een FitsYou loopanalyse.

Lees meer
Loopanalyse

Loopanalyse bij SPORT 2000
Hardlopen is de ideale sport voor iedereen die lekker buiten wil sporten, in een groepje of alleen. Je kunt hardlopen, waar en wanneer je wilt. Omdat je het zelf kunt inplannen heb je in korte tijd een goede work-out. Of je nu hardloopt om ontspanning te zoeken, kilo's af te vallen, je conditie wilt verbeteren of aan een van de vele hardloopevenementen wilt deelnemen. Het is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Bovendien is hardlopen gezond voor jouw fysieke en geestelijke gezondheid.

Lees meer