Naar boven

Stanno

Stanno
Stanno
In sport draait alles om het beslissende moment. Voor dat moment ontwikkelt Stanno essentiële producten. Stanno's kleding wordt gemaakt vanuit een duidelijke designfilosofie: product is king. Voor optimale prestaties wordt de sportkleding gemaakt van de beste materialen, waarin je vrijuit kunt bewegen.
Sorteren

Stanno teamsport

Stanno is een allround sportmerk met de focus op teamsport. Bij de collectie sportartikelen zoals keepershandschoenen en onderkleding staan functie, vorm en uitstraling centraal.
Stanno had bij lancering in 1990 de ambitie om een essentieel en betrouwbaar onderdeel van de uitrusting van sporters te zijn. Ze specialiseerden zich in keepershandschoenen, maar hebben inmiddels ook andere sportaccessoires en daarnaast een uitgebreide collectie teamwear voor verschillende sporten ontwikkeld.
Sport is de essentie van het Stanno DNA. De passie voor sport wordt duidelijk in alles wat het merk doet, van design tot productontwikkeling en marketing. Stanno focust zich op de beslissende momenten in sport en gelooft er dan ook sterk in dat elke sporter, ongeacht niveau, grote successen kan beleven.