Naar boven

adidas

adidas
adidas
adidas collectie
adidas running

adidas, één van 's werelds grootste merken in de sport, heeft een brede collectie hardloopkleding en -schoenen voor het hele gezin. Bekijk hieronder de collectie.

Bekijk meer
adidas fitness

Ben jij een fanatieke bezoeker van de sportschool, hou je van crossfit of juist yoga? Voor fitnessvormen ben je bij adidas aan het juiste adres. 

Bekijk meer
adidas voetbal

Natuurlijk heeft een topmerk als adidas een grote collectie aan voetbalartikelen, van schoenen tot scheenbeschermers je vindt ze hier. 

Bekijk meer
 
Sorteren

adidas

Het van oorsprong Duitse bedrijf adidas staat voor een buitengewone passie voor een sportieve lifestyle. Vanuit die drive wordt door het wereldwijd bekende merk al sinds het begin van de twintigste eeuw met veel toewijding en passie sportschoenen en sportkleding -steeds volgens de laatste trends en met de nieuwste technologiën- ontworpen.  Je herkent de adidas collecties aan het bladvormige logo (adidas Originals) en de kenmerkende drie schuine strepen, die sinds 1996 het logo vormen van de adidas Performance Collectie. Bij SPORT 2000 vind je een grote collectie sneakers, sportkleding en voetbalschoenen van het topmerk adidas, voor zowel heren, dames als kinderen.