Zo word je fit in je eigen woonkamer

Probeer je door de huidige corona situatie drukke plekken te vermijden en voel je je momenteel niet comfortabel in fitnesscentra? Met ons initiatief SPORT 2000 Personal Training kun je dagelijks work-outs uitvoeren waar en wanneer het jou uitkomt. Doe bijvoorbeeld overdag ieder uur een oefening met Personal Trainer Chantal om fit te blijven tijdens het thuiswerken óf combineer de oefeningen tot een volledige workout en werk je flink in het zweet. Met deze 5 attributen kun jij alle workouts uitvoeren, creëer je een mini homegym en ben je straks fitter dan ooit!

 
MATJE
De basis van je work-out is een goede mat. Op dit matje kun je heel veel oefeningen uitvoeren en afhankelijk van de dikte en kwaliteit, ligt het matje heerlijk voor al je grond oefeningen. Na gebruik kun je het matje oprollen zodat het weinig plaats in neemt. Veel matjes hebben ook een praktische draagriem om ze gemakkelijk mee te nemen, bijvoorbeeld voor (yoga) oefeningen in het park!

 
SPRINGTOUW
Niet voor niets trainen veel (top-)sporters zoals boksers dagelijks met een springtouw. Het is namelijk een ideale manier om aan je conditie te werken, je hart en longen te trainen en vet te verbranden. Heb je nog niet zo’n goede conditie, dan kun je deze geleidelijk opbouwen door dagelijks te springen. Heb je al een goede conditie, dan kun je de oefening zwaarder maken zoals onze Personal Trainer Chantal laat zien in haar video. Met de NIKE Fundamental Speed Robe breng je je conditie in topvorm. Het springtouw is slijtvast en heeft een aanpasbare lengte en meedraaiende handvatten.

 
GEWICHTEN
Onmisbaar tijdens je workout zijn gewichten om je armen, schouders, borst en rug te trainen én oefeningen zwaarder te maken door het extra gewicht. Kies voor minimaal 1 paar gewichten en breidt deze uit als je de smaak te pakken krijgt en het gevoel hebt dat je gewicht kunt gaan opvoeren.

 
KETTLEBELL
Een kettlebell workout is misschien wel de leukste work-out om thuis te doen! Een kettlebell is een gewicht van gietijzer in de vorm van een kogel, met een handvat er aan. Door een kettlebell workout uit te voeren train je veel spiergroepen in je lichaam én train je uithoudingsvermogen. Kettlebells zijn bij ons verkrijgbaar in diverse gewichten, deze hebben een fijne neopreen coating en goede grip.

 
PUSH-UP GRIPS
Push-ups zijn volgens Personal Trainers misschien wel de belangrijkste oefeningen om thuis uit te voeren. Maar wat zijn ze soms ongemakkelijk! De NIKE Push-up grips zijn stabiele, zachte en ergonomische grips waardoor je jouw push-ups veel beter kunt uitvoeren.

Veel succes en heb je vragen over deze materialen? Je bent van harte welkom in onze winkels waar we graag de tijd nemen om je persoonlijk en deskundig te adviseren!