Zo blijf je fit en stimuleer jij het immuunsysteem!

Blijf fit!

Een miljoen Nederlanders die noodgedwongen vanuit huis werken en het advies om zoveel mogelijk binnen te blijven. Het lijkt een bijna onmogelijke opgave en enorme uitdaging om aan je conditie te werken. Maar fit blijven is nu misschien wel belangrijker dan ooit! Uit onderzoek is namelijk gebleken dat het gebrek aan lichaamsbeweging een groot gevaar is. En dat terwijl het juist heel belangrijk is om je immuunsysteem actief te houden! Daarom delen de SPORT 2000 ondernemers en medewerkers hun kennis en adviezen in blogs, om jou te inspireren en motiveren om vooral te blijven bewegen! 
 

Probeer het thuis zitten niet al te letterlijk te nemen. Door stil te zitten verslechtert je conditie en je weerstand. Precies wat je nu niet kunt gebruiken! Lichaamsbeweging is van levensbelang. Je werkt aan hart, longen, de kwaliteit van je bloedvaten, verlaagt bloeddruk en cholesterolgehalte. Maar minstens net zo belangrijk: je maakt je eigen afweersysteem sterker. Daarnaast knap je ook mentaal op van beweging. Je voelt je lekkerder, positiever, ervaart minder stress en door de dopamine die je lichaam aanmaakt krijg je meteen een goed gevoel.   
 
Bedenk wat je zelf kunt doen om gezond te blijven. Er is meer mogelijk dan je denkt! Wij bieden je de komende weken dagelijks home workouts aan, uitgevoerd door een professionele Personal Trainer die ook beschikbaar is voor al jouw persoonlijke vragen. Op deze manier wil SPORT2000 jou blijven motiveren en inspireren om te bewegen! Hiervoor kun je een matje, springtouw en wat gewichtjes gebruiken. Doe dagelijks lekker met ons mee en pak die PT sessies in je eigen woonkamer!  
 
Daarnaast kun je deze beweging uitbreiden door lekker een rondje te gaan wandelenhardlopen, fietsen en/of inlineskaten. Zit je met kinderen in huis die ook hun energie kwijt moeten? Betrek ze dan bij de activiteiten of ga met ze voetballen, hockeyen of trampoline springen in eigen tuin.  
 
Dus kom uit de sleur, maak je hoofd leeg en kom in beweging. Het is nu belangrijker dan ooit om je lichaam in topconditie te brengen en je afweersysteem te versterken. Al onze winkels staan voor je klaar om je bij deze missie te helpen. Met advies, materialen en een vriendelijk woord. Je kunt op ons rekenen, ook nu! 

 

Sorteren