Summerbodies are made in winter

sportende vrouw

Thuiswerken, minder mogelijkheden om te sporten en regen en kou buiten. Deze ingrediënten dragen nou niet direct bij aan de meest fitte uitvoering van jouw lijf, denk je misschien. Maar niets is minder waar.  Deze periode is bij uitstek geschikt om super effectief aan je lichaam te werken zodat je misschien wel fitter uit deze winter komt, dan je er in ging. Summerbodies are made in winter! Wij helpen, motiveren en inspireren je! Lees in deze blog onze 3 tips om voorjaar 2021 super fit te zijn.

VOEDING
De basis iedere dag is natuurlijk je voeding. Je kunt helemaal los gaan en continu naar de koelkast lopen, maar beter is nu te kiezen voor 3 goede maaltijden per dag. Onze Personal Trainer Chantal geeft in deze video voedingstips voor tijdens quarantaine. Laat de basis bestaan uit veel groenten en vul dit aan met een eiwitbron en goede koolhydraten. Zoete trek? Kies dan voor vers fruit. Rood fruit zit vol met anti-oxidanten, kies bijvoorbeeld voor fluweelzachte frambozen!

PERSONAL TRAINING
We weten dat dit kostbaar is en niet voor iedereen weggelegd. Maar wij hebben een super gaaf initiatief ontwikkeld waaraan jij iedere dag kan deelnemen, namelijk Personal Training. Onze Personal Trainer geef je dagelijks op Facebook en Instagram een aantal effectieve oefeningen om thuis in je woonkamer uit te voeren. Variërend van krachtrainingen, tot cardio oefeningen. Ook balans en flexibiliteit oefeningen komen aan bod. Ideaal om ieder uur dat je thuiswerkt even te onderbreken voor een 5 minuten oefening! Je kunt de video’s online terugkijken en met elkaar combineren voor een pittige en lange work-out.

HARDLOPEN
Was je geen hardloper? Grote kans dat je dat wel gaat worden want hardlopen is de makkelijkste manier om aan je conditie te werken en vet te verbranden!
Hardlopen kun je doen waar en wanneer jij dat wil. Voor beginners zijn er ideale apps te downloaden met schema’s om rustig het hardlopen op te bouwen. Het enige wat je nodig hebt zijn perfect passende hardloopschoenen en comfortabele hardloopkleding. In onze winkels kun je terecht voor advies en loopanalyses. Online vind je onze interactieve Shoefinder om jouw perfecte hardloopschoen te vinden en vind je praktische tips om te beginnen met hardlopen.


In onze winkels staan de Sport Specialisten voor je klaar om je persoonlijk te adviseren. Geen tijd om langs te komen? Je shopt eenvoudig online in onze webshop waar tevens veel video’s, artikelen en tips staan om jou te helpen superfit te worden! Succes!

Zoek een winkel