Shop en support jouw lokale helden

Samen Sterk

Advies om vooral binnen te blijven, het vermijden van sociale contacten en de onzekerheid  hoe lang deze situatie gaat uren. Niet alleen speelt dit momenteel bij vrijwel iedereen in Nederland maar ondernemers hebben nog een extra zorg: het hoofd boven water houden tijdens deze crisis. De winkelstraten zijn namelijk weer verlaten. Wat een mooi najaar had moeten zijn, met gezellige drukte in de winkels, is veranderd in een nare droom voor velen. Natuurlijk is het allerbelangrijkste dat we gezond zijn en blijven, niet alleen onze geliefde en trouwe klanten maar ook onze medewerkers. Hartverwarmend is het dan ook om van klanten de vraag te krijgen wat ze kunnen doen om hun lokale winkel te steunen. We vertellen het je graag in deze blog!
Shop lokaal


Onze winkels zijn open en nemen alle RIVM maatregelen en adviezen in acht. Denk aan de anderhalve meter afstand, geen contactmomenten, veelvuldig desinfecteren, contactloos betalen etc. We doen alles om zowel de veiligheid van de klant, als onze medewerkers te waarborgen. In onze winkels hebben wij alles op voorraad wat je nodig hebt om fit te blijven. Denk aan goede hardloopschoenen om de conditie op peil te houden en je longen te trainen. Maar ook aan wandelschoenen om lekker iedere dag even de benen te strekken in de frisse lucht. Of aan fitnessmatjes, gewichten, kettlebells en springtouwen om de speciaal ontwikkelde SPORT2000 Personal Training sessies dagelijks in eigen woonkamer te kunnen uitvoeren. Heerlijke homewear is ook volop aanwezig, ideaal om thuis in te werken, zoals een lekkere zachte sweater met comfy broek. Of een mooie voetbal om de kinderen blij mee te maken en lekker in de tuin te kunnen spelen. Nooit eerder is het zo belangrijk geweest om fit te blijven en actief het immuunsysteem te versterken. Dit kan door te blijven bewegen! We vinden het heel fijn als u ons een bezoek brengt en ons steunt in deze uitdagende periode.

 
Shop online
De SPORT2000 webshop is niet zomaar een webshop. De bestellingen in de webshop worden afgehandeld door al onze lokale winkels in Nederland. Met een aankoop in onze online shop steun je de lokale winkels dus ook. Misschien voelt online winkelen voor jou nu prettiger dan een bezoek aan onze fysieke winkel. Bekijk dan zeker eens het uitgebreide aanbod online, je vindt er alles wat je nodig hebt om fit te blijven!

 

 

Hoe je ons nog meer kunt steunen? Bijvoorbeeld door:

-Een cadeaucard te kopen
-Ons op Facebook en/of Instagram te volgen
-Een aardige reactie achter te laten of onze posts te delen

 
Alle kleine beetjes helpen in deze tijd. We zijn je dankbaar.