Nike Ready Pack

READY VOOR HET NIEUWE SEIZOEN?

De spanning stijgt met de start van het nieuwe voetbalseizoen. De lancering van het Nike Ready Pack is een oproep aan voetballers van alle niveaus om klaar te zijn en geen enkele uitdaging uit de weg te gaan. Verbeter je spel en pak dé kansen die op je pad komen.

Om het nieuwe seizoen in stijl te beginnen moet jij sterk en ready zijn! Ben jij klaar om next level te gaan voetballen?

Jouw voorbereiding voor het nieuwe seizoen is in volle gang. Het Nike Ready Pack zorgt ervoor dat jij uitgerust bent met frisse kleuren en strakke designs van de Phantom GX, Mercurial Vapor 15, en Tiempo Legend 10.

SHOP NIKE READY PACK
 
FAST IS IN THE AIR

Maak direct het verschil qua snelheid op het veld met de Nike Mercurial Superfly 9. Ontworpen voor de echte snelheidsduivels!

Dit jaar heeft Nike de Tiempo volledig vernieuwd om vlammend van start te gaan in het nieuwe seizoen! Alle schoenen uit het Ready Pack zijn ontworpen met een unieke mix van stijl, technologie en de nieuwste innovaties.

Een succesvol voetbalseizoen start met de juiste voorbereiding. Welke schoen voor jou geschikt is hangt af van je voeten, spelpositie en type ondergrond. Lees hier ons blog of wees welkom in één van onze winkels voor advies van onze expert en vindt de beste voetbalschoen voor jou!  

SHOP NIKE MERCURIAL SUPERFLY

 
MERCURIAL VAPOR 15

Geniet van lichtgewicht en responsieve demping waardoor je nog sneller bent. Verleg je grenzen en prestaties.

SHOP MERCURIAL VAPOR 15
PHANTOM GX

Verdeel het spel op een hoger niveau en maak die krachtige crosspass met precisie. De ideale schoen voor elke middenvelder en verdediger.

SHOP PHANTOM GTX
TIEMPO LEGEND 10

Ontdek een nieuw tijdperk in comfort. Bepaal het tempo tijdens de wedstrijd. Geschikt voor iedere positie op het veld! 

SHOP NIKE TIEMPO 10

Pegasus 40 hardloopschoenen
VIND JOUW WINKEL

De 59 SPORT 2000 winkels zitten verspreid over Nederland. Vind jouw lokale SPORT 2000 winkel en ga langs voor persoonlijk advies & hulp met het uitzoeken van de juiste voetbalschoenen voor jou!

Vind een winkel