Jassen adviespagina

Een jas uitkiezen is niet zo maar iets. Je draagt het dagelijks en het moet toch minimaal één seizoen, het liefst twee, mee gaan. SPORT 2000 heeft een ruim assortiment jassen, zowel casual jassen voor dagelijks gebruik als voetbaljassen en wintersportjassen.

Warm en comfortabel

Zeker voor het winterseizoen of de wintersport is het belangrijk dat een jas lekker warm is en goed aansluit op jouw lichaam. De keuze hangt natuurlijk af van waar je hem voor gebruikt:

  • Voor dagelijks gebruik kies je natuurlijk een modieus model, die lekker zit en functioneel is. Je moet je er dus makkelijk in kunnen bewegen en voldoende opbergruimte hebben.
  • Voor de wintersport is het belangrijk dat het bestand is tegen weersinvloeden, maar ook van een goede, stevige kwaliteit is. Voor de wintersport moet deze warm zijn, maar eventueel ook transpiratievocht op kunnen nemen. Ook voor deze jassen is het belangrijk om goede opbergmogelijkheden te hebben, met afsluitbare zakken voor je persoonlijke eigendommen-
  • Een voetbaljas moet juist weer wat dunner zijn, iets ruimer zitten en niet te lang zijn, zodat je voldoende bewegingsvrijheid hebt.

Afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren maak je een keuze. Dat jouw voorkeur bij SPORT 2000 te vinden is, is bijna wel zeker. Bovendien kunnen onze experts jou verder helpen en duidelijk adviseren. De jassen die bij SPORT 2000 verkrijgbaar zijn, zijn stuk voor stuk afkomstig van topmerken die staan voor kwaliteit.

SPORT 2000 veel meer dan jassen alleen

Naast (sportieve) jassen kun je bij SPORT 2000 ook terecht voor veel andere, sportieve producten. Op het gebied van voetbal, fitness, tennis en wandelen is werkelijk alles verkrijgbaar, voor zowel mannen als vrouwen. Neem gerust een kijkje op onze shop en laat je inspireren door de experts.

Bekijk onze casual jassen

 

Sorteren