De fijnste homewear om in te werken en te sporten

Er waren momenten dat je het meestal alleen ’s avonds of op een luie zondag aantrok maar nu leef je er in. Homewear. Oftewel heerlijke, zachte, comfy kleding om lekker in huis te dragen en in te werken. Nog beter: om ook in te bewegen! Deze kleding draagt bij aan het gevoel van ontspanning en is tijdens deze periode van quarantaine populairder dan ooit. Ook wij zien een stijging in de vraag naar comfy homewear en gelukkig is er zoveel moois verkrijgbaar, dat wij je graag willen inspireren om er tijdens het thuiswerken ook nog heel leuk uit te zien! Fijne items geschikt voor je videocalls, voor je dagelijkse beweging en voor relaxen.  

DAMES 
Een lekkere zachte sweater of vest is de basis van je look, want tijdens je zoomcalls ben je natuurlijk wel met je hoofd en schouders in beeld. Het fijne van een vest is dat je deze natuurlijk lekker open kunt ritsen als je het warm hebt, bijvoorbeeld tijdens je dagelijkse wandeling. Van NIKE hebben wij hele fijne items in onze collectie, bijvoorbeeld de Essential Hoodie voor dames. Licht van gewicht, heerlijk zacht met semi-brushed fleecemateriaal, handige zakken en een aantrekkoord bij de capuchon. Combineer dit vest met een matching broek van NIKE en je hebt de meest comfy homewear die je je wensen kunt. Een leuk shirtje eronder of misschien een net bloesje, voor als je een belangrijke zoomcall moet doen! Deze outfit heeft een lange houdbaarheidsdatum waar je nog lang plezier van zult hebben!
 
HEREN 
Ook bij de heren zien we dat de casual NIKE collectie erg populair is. Een topper is deze Club Hoodie, een heerlijk zacht vest geschikt voor het thuiswerken, relaxen en dagelijkse sportmomenten. Combineer ‘m met de bijpassende broek en je hebt een heerlijke set die je niet graag meer uit zult willen doen! 
 
 
Je kunt voor heerlijke homewear terecht in onze winkels, maar ook in onze webshop. Deze bestellingen worden afgehandeld door onze lokale SPORT2000 winkels dus wil je lokale winkels steunen, dan doe je dat zeker door een bestelling in onze webshop te plaatsen!  
 
We wensen je veel succes thuis en adviseren vooral te blijven bewegen. Doe dagelijks mee met onze Personal Training sessies, ga lekker hardlopen, skaten, wandelen; aan je gezondheid werken was nooit eerder zo belangrijk!

Home wear
 

Sorteren