Adviespagina Skibrillen

advies skibrillen

Ga je op wintersport en ben je op zoek naar een mooie maar ook functionele outfit? Laat je dan door de experts van SPORT 2000 adviseren over onze uitstekende wintersportjassen, wintersportbroeken en ski's. Op de piste krijg je hopelijk ook vaak te maken met een felle zon. Genieten natuurlijk, maar soms kan het ook onhandig zijn. Zo kan de zon recht in je gezicht schijnen waardoor je minder zicht hebt en gehinderd wordt. Niet alleen zon, maar ook sneeuw kan in je ogen terechtkomen.

Tijdens het skiën of snowboarden moet je zicht goed en helder blijven en daarnaast moeten je ogen goed beschermd worden. Een skibril of goggle is daarvoor de oplossing. We adviseren je graag.

Veilig de piste op met een skibril of goggle

Het dragen van een ski bril biedt veel voordelen. SPORT 2000 biedt brillen aan van diverse bekende merken zoals Brunotti en Sinner. Deze worden in verschillende soorten en maten geleverd en bieden veel voordelen voor je ogen:

- Een skibril beschermt je ogen tegen uv-straling en voorkomt zo sneeuwblindheid. Ook met bewolking is het aan te raden de bril op te houden.
- Met een bril op heb je geen last van neerslag, zoals sneeuw of regen.
- Wind is vaak de oorzaak van tranende ogen. Erg vervelend als je met hoge snelheid van een piste afgaat. Met een bril heb je daar geen last meer van.
- Dankzij dubbele lenzen van je skibril voorkom je condensering.
- Veel skihelmen hebben een handige clip waardoor de skibril goed blijft zitten. Met de combinatie van een helm met skibril ben je optimaal beschermd!
- Voor brildragers zijn er speciale OTG- skibrillen. Deze draag je probleemloos over je bril heen en heeft meer ruimte voor een brilframe en de pootjes.

De juiste maat en de juiste kleur
Het is wel zo leuk als je een bril hebt die bij de rest van je outfit past. De skibrillen in ons assortiment zijn er onder meer in het zwart, roze, blauw, wit en nog veel meer en bovendien verkrijgbaar in zowel junior als volwassen maten.


Naar alle skibrillen
 

Sorteren