Adviespagina Hockeyaccessoires

hockeyaccessoires

Hockeyaccessoires
Als je voor het eerst op zoek gaat naar accessoires zoals sokken, bitjes of een goede hockeytas zul je merken dat er heel wat keus is. Natuurlijk ziet alles er flitsend en snel uit, want dat past nu eenmaal bij het imago en de smaak van veel hockeyers. Maar veel belangrijker dan het design is de funtionaliteit hoe je de accessoires gaat gebruiken.

Hockeybescherming
Hockey is een contactsport; hockeyers botsen, vallen en krijgen wel eens een stick of een bal tegen zich aan. Je hockeyuitrusting is dan ook niet compleet zonder beschermende accessoires als scheenbeschermers, bitjes en hockeyhandschoenen. Het dragen van scheenbeschermers is tijdens competitiewedstrijden verplicht, maar ook tijdens trainingen en onofficiële partijtjes dien je jezelf goed te beschermen tegen ongelukken. In het assortiment van SPORT 2000 vind je een ruime keuze aan accessoires ter bescherming van je schenen, gebit en handen, zoals bitjes, scheenbeschermers en keepershandschoenen.

Tas op maat
Tophockeyers moeten op alles voorbereid zijn en hebben daarom behoefte aan een tas waar meerdere sticks, reservekleding en accessoires in kunnen. Beginners hebben aan een eenvoudige tas genoeg. Zo'n tas beschermt je hockeystick tegen beschadigingen en biedt ruimte voor je bitje, een trainingsjack om afkoeling na het spelen te voorkomen en een bidon met water voor de nodige verkoeling en hydratatie. De maat van de tas moet passen bij de lengte van je hockeystick. Belangrijk is ook dat je een tas kiest die voor jou naar en van het veld gemakkelijk te vervoeren is.


Deskundig advies van kampioen Maartje Paumen
SPORT 2000 heeft op deze website voor iedere hockey(st)er de juiste accesoires. Je vindt bij ons collecties van grote hockeymerken, zoals Brabo. In samenwerking met tophockeyster Maartje Paumen ontwerpt dit merk een collectie originele tassen. Maartje Paumen is captain van HC Den Bosch en won als aanvoerster van het Nederlands team goud, zilver en brons. Als Olympisch kampioen weet zij als geen ander aan welke eisen een goede hockeytas moet voldoen!


Snelle levering gegarandeerd
Een bestelling die in onze webshop binnenkomt wordt zo snel mogelijk verwerkt en verzonden zodat je nooit lang op je bestelling hoeft te wachten. Woon je in de buurt van een van onze winkels, dan kun je je de verzendkosten besparen door je online bestelling af te halen in die winkel. Kijk voor een winkel bij jou in de buurt in het winkeloverzicht, dan weet je meteen of je van dit fijne voordeel gebruik kunt maken.

Naar hockeytassen
 

Sorteren