SPORT 2000 VOORBURG
SPORT 2000 VOORBURG

SPORT 2000 VOORBURG

Over SPORT 2000 VOORBURG

SPORT 2000 Voorburg is de allround sportspeciaalzaak van de regio Voorburg/Leidschendam. In onze ruime winkel (650m2) hebben wij een uitgebreid functioneel assortiment afgestemd op de belangrijkste lokale sporten zoals Voetbal, Hockey, Racketsporten, Hardlopen, Fitness/Training en Indoor.
Bij ons vindt u een ruime keuze in schoenen, kleding en hardwaren van topmerken zoals Nike, Adidas, Asics, Under Armour, Osaka, Hummel, Reece en Odlo.

Bij SPORT 2000 Voorburg kunt u een loopanalyse laten maken met ons speciale "Fits You" scan apparaat en dynamische camera. Hiermee kunnen wij voor u de best passende loopschoen adviseren. Voor de hockeyfanaten is het mogelijk om in de winkel onze collectie sticks uit te proberen op ons kunstgrasveldje. Tevens hebben wij een groot assortiment sneakers en slippers/sandalen en vindt u bij ons ook een brede collectie van het zeer populaire kinderkledingmerk VINGINO.

SPORT 2000 Voorburg is gemakkelijk bereikbaar omdat wij vlakbij de A4, A12 en A20 zijn gesitueerd. U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.
Ons team van specialisten heet u van harte welkom, dus graag tot ziens bij SPORT 2000 Voorburg!

Specialisatie
Voetbal, hockey, tennis, hardlopen, fitness/indoor

Relaties
V.M.H.C. Cartouche, Voetbalvereniging Forum SportGraaf Willem II-VACAtletiekvereniging Sparta WestvlietH.C.C. Groen-Geel, sv Leidschenveen, ckv VEO

 

 
 

Andere filialen in de buurt

(+/- 4.3km)
Korte Baan 9-13
2632 GL Nootdorp
(+/- 5.2km)
Prins Willem Alexander Promenade 87
2284 DJ Rijswijk
De Savornin Lohmanplein 45 A
2566 AE Den Haag