SPORT 2000 COLADA WEERT

SPORT 2000 COLADA WEERT

Over SPORT 2000 COLADA WEERT

 
 
Winkelnaam

Specialist Colada Schoenen & SPORT 2000 COLADA. Dé schoenen en sportwinkel voor het hele gezin in de regio Weert. U vindt bij ons de nieuwste trends, de beste kwaliteit, advies en echte persoonlijke aandacht op het gebied van schoenen en sportartikelen. De laatste trends op het gebied van sneakers en vrijetijdskleding. De nieuwste voetbalschoenen, clubtenues en trainingspakken. De voor u voet best geschikte hardloopschoen met bijpassende kleding en hartslagmeters. De bij uw stijl passende complete fitness uitrusting. De beste wandelschoenen met ultiem loopcomfort voor elke wandelaar zijn wensen. De complete uitrustig voor elke tennis en hockey liefhebber.

Voor elke wintersporter de juiste en complete uitrusting, 100% fit garantie bij op maat gemaakte skischoenen en de juiste ski garantie bij aankoop van ski’s. Wintersportonderhoud in eigen werkplaats en een uitgebreid verhuurprogramma tegen voordelige tarieven. Lees hier meer over de service van SPORT 2000 COLADA in Weert.

Het hele jaar badmode voor de vakantie, recreatief en competitief gebruik. Ook hebben wij de beste schoenen en uitrusting voor indoor gebruik zoals schoolgym, handbal, squash en volleybal.

 
Specialisatie
Wintersport, Hardlopen, Voetbal, Badmode, Schoenen 


 
 
 
 

Andere filialen in de buurt

Ruijsstraat 23
5981 CL Panningen
Kruisherenstraat 15
6041 HK Roermond
Tongelresestraat 266
5613 DV Eindhoven