Testers gezocht Nike Phantom GX Mad Ready PackWij zoeken 3 testers voor de nieuwe Phantom GX voetbalschoenen van Nike uit het Mad Ready Pack.

Ben jij die voetballer die het spel wil domineren en beïnvloeden? En ben je klaar om te scoren? Dan zijn we op zoek naar jou! Bekijk de onderstaande voorwaarden en meld je aan als tester. Wie weet ben jij binnenkort een van onze testers voor de nieuwste Nike Phantom GX voetbalschoenen.

Met deelname aan deze actie schrijf ik mij automatisch in voor de nieuwsbrief van SPORT 2000

VOORWAARDEN TESTER:
Ik speel voetbal bij een voetbalclub, ik ben actief op social media met een voetbalaccount en ik wil de nieuwe Phantom GX voetbalschoenen uit het Mad Ready Pack van Nike testen.

Ik ben beschikbaar in de periode van 22 februari t/m 5 maart om de schoenen te testen en het hieronder gevraagde beeldmateriaal te maken en te posten op mijn account.

Beeldmateriaal wat jij voor ons maakt:
  1. 1 Story van de bekendmaking testers delen!
  2. 2 Story van de unboxing van de schoenen na levering
  3. 3 Fotopost met goede foto’s van het testen en een story van deze post*
  4. 4 1 Reel van minimaal 20 seconden van het testen van de schoenen en een story van deze post** + door ons opgegeven @tags & #hashtags
  • Ik geef hierbij toestemming om mijn beelden te gebruiken voor commerciële doeleinden t.b.v. de promotie van de Phantom GX van Nike, ABSOLUTE TEAMSPORT & SPORT 2000.
  • Bovenstaand formulier is naar waarheid ingevuld en hierbij conformeer ik dat ik het gevraagde beeldmateriaal zal produceren binnen 3 weken na het ontvangen van de testmaterialen.
  • Bij deelname wordt automatisch toestemming gegeven voor gebruik van persoonsgegevens bij marketingdoeleinden van SPORT 2000 waaronder de nieuwsbrief.
  • Medewerkers van ANWR-GARANT zijn uitgesloten van deelname.