TEST DIT IS VOOR MIJ


Doe met ons mee om in 10 dagen de wereld rond te lopen.

We weten dat vrouwen tegenwoordig in het dagelijks leven geconfonteerd worden met veel stress en druk. We weten ook dat bewegen goed is om stress te verminderen en goed is voor een positieve mindset! Daarom willen we vrouwen aanmoedigen om samen één doel na te sreven en elkaar aan te moedigen over de hele wereld. Waar je ook bet, er is een zonsopkomt, een teken van hoop.

Registreer nu >>


40.075 km, de afstand rond de aarde op de evenaar.​

Doe mee met de #ThisIsForMe Run om beweging voor vrouwen te vieren en een boodschap van hoop en positiviteit te verspreiden over de hele wereld. Deel de positieve impact van hardlopen op jouw mindset door #ThisIsForMe & #SunriseMind te gebruiken op jouw social media kanalen en ons te taggen @asiicsfrontrunner.

Doe met ons mee om in 10 dagen de wereld rond te lopen.
Dit is voor iets groters.

Het maakt niet uit hoe groot of klein, de bewegingen die je maakt kunnen anderen helpen. Doe mee met onze campagne door te bewegen bij zonsopgang. Tag en deel je #SunriseMind selfies en help mensen in beweging te komen voor hun mentale welzijn. ​​

Voor elke getagde foto doen wij een donatie aan Mind voor het onderzoek naar mentaal welzijn in de sport en hun werk in beweging voor welzijn.

Meer weten? >>Bekijk de collectie.

De Sakura collectie is specifiek voor vrouwen ontwikkeld en maakt gebruik van technologie die is ontworpen om vrouwenlichamen te ondersteunen, Omdat nu jouw tijd is aangebroken omactief te worden en je geest te bevrijden.

Shop de collectie >>


 
'De herontdekking van sport veranderde mijn leven ingrijpend’
Nadat ze tijdens haar studie aan de universiteit haar belangstelling voor sport had verloren, veranderde het herontdekken van haar passie Sonaly's leven.

Lees meer >>
 
Een nieuwe tijdperk op het gebied van ontwerp
Vrouwenlichamen zijn bijzonder en ze verdienen een ontwerp dat is aangepast aan hun behoeften. De Sakura collectie is speciaal gemaakt om de bewegingen van vrouwen van top tot teen te ondersteunen.

Kijk nu >>