Skirama Dolomiti 2-daagse Skipas


Krijg een gratis 2-daagse skipas bij aankoop van € 150,- aan wintersportkleding en/of -hardwaren!

In de maand december 2022 krijg jij bij SPORT 2000 een 2-daagse skipas voor de regio Skirama Dolomiti in Italië bij aankoop vanaf € 150,- aan wintersportgear.  
Met 150 liften en 380 km aan pistes is dit gebied één van de belangrijkste ski carrousels van de  Italiaanse Alpen. De aaneengesloten gebieden van Skirama Dolomiti Adamello Brenta bieden moderne liften, brede pistes voor alle skiërs en garanderen een sneeuwdek van zo’n 90%.  
Door te overnachten bij de aangesloten accommodaties van Skirama, kunnen de wintersporters profiteren van aanbiedingen en voordeelweken met kortingen op de skipas. Het seizoen start met de formules Ski Start en Free Ski, in maart is er de Maart Aanbieding en Spring Special. Tot slot om het seizoen in stijl te eindigen is er de Season Finale om optimaal van de laatste afdalingen van het seizoen te genieten.  
De skipassen zijn geldig in alle 8 Skirama stations: Madonna di Campiglio, Pinzolo, Folgarida-Marilleva, Pejo3000, Pontedilegno-Tonale, Monte Bondone, Paganella Ski, en Alpe Cimbra: Folgaria-Lavarone.  Meer informatie over de regio vind je hier.
Klik op onderstaande button om je persoonlijke vouchercode te activeren.

Activeer jouw vouchercode
 

Actievoorwaarden: 

- Persoonlijke vouchercodes zijn alleen verkrijgbaar na aankoop van minimaal € 150,- aan wintersportgear bij een van de volgende SPORT 2000 winkels; Almere Stad; Bolsward; Boxmeer; Broek op Langedijk; Den Helder; Doetinchem; Heemstede; Heerhugowaard; Hilversum; Hoorn; Kampen; Naaldwijk; Panningen; Purmerend; Roelofarendsveen; Sassenheim; ’s-Gravenzande; Schagen; Stadskanaal; Twello; Veldhoven; Venlo; Voorburg; Weert; Zaltbommel; Zeist. OP = OP; 
- De vouchercode kan geactiveerd worden tot 31-01-2023; 
- De vouchercode wordt na activatie een 2-daagse skipas welke in het wintersportseizoen van 01-12-2022 tot 02-04-2023 en van 01-12-2023 tot en met 01-04-2024 gebruikt kan worden; 
- De vouchers zijn niet overdraagbaar en kunnen niet ingewisseld worden voor geld of worden doorverkocht aan derden; 
- De voucher kan alleen worden omgezet in een 2-daagse skipas op vertoon van een officieel identiteitsbewijs met foto; 
- Bij deze actie kan slechts één bon per persoon worden ingewisseld; 
- Medewerkers en familieleden van SPORT 2000 zijn uitgesloten van deelname.