Puma Supercharge Pack


Puma Future & Ultra

Het jaar krijgt een mooie kick off met het nieuwe Supercharge Pack van Puma. Zij launchen hierin twee nieuwe versies van de Future en de Ultra. Je kunt dus ‘super opgeladen’ het tweede deel van het seizoen in met deze voetbalschoenen, die beiden staan voor snelheid, flexibiliteit en wendbaarheid!

De Future is door onder andere zijn goede pasvorm speciaal ontworpen voor optimaal balgevoel en controle. De Ultra is licht, ontworpen voor snelheid en biedt je maximale stabiliteit en ondersteuning. Een perfecte schoen voor een aanvaller, waar juist de Future alles heeft om verdedigend alles te kunnen geven. 

Shop nu!

 

Testers gezocht! Meld je aan.

Ben jij nog op zoek naar dè perfecte voetbalschoenen? En zou jij 1 van de modellen; de Future of de Ultra, uit willen proberen? Wij zoeken namelijk testers!

Dus ben jij die aanvaller of verdediger waar niemand langs komt en heb jij een actieve voetbal social media account (Facebook, Instagram en/of TikTok), dan zoeken wij jou! Geef je op via onderstaande button en wie weet wordt jij 1 van de testers uit Team Puma Supercharge!

Ik wil testen!
 
Haarscherpe bochten, zuivere passing en dribbels, maximale schotkracht, next level snelheid op Ultra lichtgewicht, soepele en dynamische voetbalschoenen” – Get SUPERcharged! met Puma