Naar boven

Lockdown

Onze winkels zijn open op afspraak


Vanwege de landelijke maatregelen zijn onze aangesloten SPORT 2000 winkels alleen te bezoeken na het maken van een afspraak.

Wil je een winkel bezoeken? Klik hier voor het maken van een afspraak.

Gelukkig kun je ook nog steeds bij hen shoppen via onze webshop. Zo kun je toch jouw favoriete sportartikelen bestellen én kun je jouw lokale SPORT 2000 winkel blijven steunen in deze moeilijke periode.

Wat betekent dit voor jouw bestelling?Verzending
Onze aangesloten winkels proberen zoveel mogelijk de bestellingen die geplaatst zijn op dezelfde dag te versturen. Helaas kunnen we niet garanderen dat PostNL jouw pakket op tijd levert. Houd daarom rekening met een langere levertijd van jouw online bestelling.

Retourneren
Wil je jouw bestelling retourneren, dan kan dit nog steeds via het meegeleverde retourlabel bij de bestelling. De aangesloten winkels doen er alles aan om jouw retourpakket in ontvangst te nemen.
De retourverwerking kan echter iets langer duren dan je van ons gewend bent. Retourneren in een van onze SPORT 2000 winkels is momenteel niet mogelijk.

Afhalen bestelling
Je kunt tijdelijk geen orders meer afhalen in een van onze SPORT 2000 winkels. Ook kun je tijdens het bestelproces niet meer kiezen voor een afhaallocatie.Hartelijk bedankt voor jouw begrip in deze situatie. SPORT2000.nl en haar aangesloten winkels wensen iedereen heel veel sterkte toe in deze lastige periode.
Samen komen we hier doorheen!