Naar boven

Reebok

Reebok
Reebok
Reebok is fitness. Vanaf het moment dat de fitness beweging in de jaren 80 op gang kwam, tot en met vandaag de dag is Reebok een van de voorlopers op het gebied van fitnesskleding en fitnesschoenen.  Bekijk hieronder ons ruime aanbod van Reebok met trainingsshirts, fitnesstops sportleggings en fitnessschoenen. Meer weten over fitnessen? Bekijk het advies van onze professionals!
Sorteren

Reebok

Reebok ontwikkelt al sinds 1980 fitnessproducten zodat jij optimaal kunt presteren tijdens je workout, hardlooprondje, wandeling of sportles. Werk aan een betere versie van jezelf en aan een betere wereld; met de slogan Be More Human roept Reebok de wereld op om in beweging te komen en je in te spannen voor de best mogelijke versie van jezelf. Daarmee blijft fitness niet alleen een activiteit, maar wordt het een complete levensstijl waarbij je fysiek, mentaal en sociaal het maximale uit jezelf haalt. 
Bij SPORT 2000 vind je een ruime collectie sportschoenen, -kleding en accessoires van topmerk Reebok voor zowel dames, heren als kinderen. Uit de designs spreekt de visie van Reebok waarbij een authentieke stijl centraal staat.